А 20 от Пловдив, как са?
А 24 от Хасково?
От тези 20 от Пловдив, 7 минават за дневни, от 24-те от Хасково, 13 са дневни.
Ако работиш за някоя от тия компании, кажи си, да не се излагаш. Ако си браниш хляба, няма лошо, но ако не е така, значи просто не си много умен.
Въй, разкри ме! Ужас! Направо не знам какво ще правя сега, най-добре да си самозакрия профила и да изчезна, толкова много ме е срам.
А от автобусната мафия непрекъснато следят какво пиша в този форум и ми спускат опорки, защото ни е много страх БДЖ-то със скапаните таратайки да не ни вземат пътниците, които на всичкото отгоре до Истанбул ще пътуват поне 3 часа по-дълго.
Може ли да ти задам един въпрос. Преди имаше 2 автобуса и 2 влака на ден между Пловдив и Варна. След пандемията познай кое от двете изчезна. Точно така, автобусите. Ключовият фактор тук е, че БДЖ взимаше разстоянието за 5,5-6 часа, а автобусите за 6,5-7 часа. Е добре де, ако автобусната мафия беше толкова силна, защо аджеба се самозакри? Или защо не "въздейства" на БДЖ да забавят влаковете, или направо да ги закрият? Все пак нали те са виновни за всичките проблеми на БДЖ, как така? За тях би било много лесно да го направят, защо не го направиха?