Да, прав си. ОБИДЕН съм. И точно това исках да се осмисли и да се направят изводи. Защото тук непрекъснато стават някакви скандали, обиди и какво ли не. Т.е. няма никакво единство, по който и да е въпрос. Лично аз много бих искал тази шкода, но...
Отвратителното отношение на няколко човека тук ме спират да съм съпричастен към каквото и да е. Отново ще напомня за ВИП раздела, нали аз няма право да съм в него, огромно унижение за мен. Докато ми се правят мръсотии на тема табели на лична основа, отново съм обиден. Защото ако не беше цялата тая кампания срещу табелите, средствата и времето, което отделих за тях ако ги бях дал за шкодата, то тя на 50% вече щеше да е в София.
За ДАК-а, знам, че Виктор е участвал. Той беше единственият, който се срещна с мен и ми разказа много неща. Огромно уважение и благодарност към него. Но само към него.
Но при доставката му в Левски да бяхте поканили външни хора? А си се снимахте сами пред него.
И за последно - да съгласен съм да помогна с 50 лв за начало, ако в календара се включи моя снимка по избор. Това е предложение.
При доставката на ДАК-а, всичко стана много набързо и едва ли някой се е сетил да пише, че да може който желае да го чака да се снима пред депото. Снимали са се само хората, които са участвали в преместването - мен също ме няма на снимките.
Снимка по твой избор в календара няма как да се случи, защото няма да е редно, но дори и да можеше - календара вече е готов.
Бъдещи проблеми, свързани с обидно отношение към теб, ги отнасяй директно към човека, от когото си го получил. Това са лични отношения и други потребители, като мен например, не се интересуват от тях. Някои хора харесват твоите таблеки, други - не, но това е въпрос на естетични виждания и вкус, а не на лично отношение.