Ти не говори така, че си нямаш представа колко още трябва да се направи.

Регистрите на промените по превозните средства за 2016 и 2017 г., база данни исторически автопарк, страниците за пътни ремонти и платено паркиране не са особено сложни, но не са ми чак такъв приоритет и чакат да ми изпадне време да се занимая, трябват различни филтри за досиетата на Икарусите, например само в движение, само бракувани, само доставка 1985/1987/1988 и т.н., след това досиета на всички останали превозни средства, историята на маршрутната мрежа, да не говорим колко е задължително сайтът да е платен и да си има домейн, където нещата са още по-сложни, защото трябва да разкарам тоя Гугъл Драйв и да въведа управление на бази данни, но там си има специален език на програмиране и ще ми трябва доста време. Остава и въпросът за галерията, където съм изправен пред сложен избор - да заложа на Фликър, който ми дава 1 ТБ безплатно, а така или иначе вече имам оформена галерия там, ако трябва да почвам галерия в самия сайт трябва да платя много на хостинг доставчиците, защото масивът снимки е огромен, предвид че действам по публикуването на всички, които са сигурно 50 000 поне, но галерията във Фликър е крайно неподходяща за сайта, снимките се показват в прекалено голям размер, има изключително много скролване и няма възможност за филтри по инвентарни номера, които са най-важният елемент ако трябва да изработвам търсачка. Базата данни по автопарк трябва да се препрограмира и да е като страница в „Уикипедия“, където има линкове към отделните абзаци от текста, за да не трябва да скролваш и още много, много, много неща. Мегапроект е.