Днес се завърнах от Смолян,останах с горе долу добри впечатления,имат няколо линии с номера 1,2,3,4,6,10,11,31,поне тях видях аз,най редовни и през събота и неделя са 1,2,3,другите са от дъжд на вятър,1,2 уж се обслужват от "Рожен експрес",макар,че само на 1 има реклами на "рожен",на 2-та нищо не пише,3 се обслужва от "Орфей експрес",който бил на две сестри от квартал "Устово",транспорта е до 12 вечерта,има разсписание което се спазва на сяка една спирка,1 делнично са 4или 5 Волово Юнкер нископодови,и 1 висок като Пловдивските стари Волва,2 са 2 коли не знам каква марка оранжевите,те са интересни,защото са само с 2 врати,които са най от пред,и най отзад,от дясно има един ред седалки а от ляво 2 реда,като от ляво вътрешните седалки са малко по напред сложени,а външните са по назад наредени,със гръгли седалища и елипсовидни облегалки,сравнително чисти с 3 люка,3-та са 2 коли Кароса,и една резерва,която седи на пред последна спирка в "Устово",супер мръсни и миризливи вътре миришеше отвратително много на пикоч.Ето и снимки,ако има още нещо което съм забравил ще го напиша по късно.Пътувах с "Рожен експрес",по линията София-Смолян,останах доволен,климатика работеше,вежливи шофери,имаше и торбички за повръщане като екстра.Билетите са 80ст. големите и 50ст.малките,картите важат само с лична карта.