Транспортът в другите градове > Други градове

Смолян

(1/33) > >>

Ikarus:
Тук се предполага да се обсъжда градският транспорт в Смолян.Той се обслужва от две фирми Рожен експрес и Орфей автотранс.Рожен експрес имат два вида Волва стар модел(но той е само един) и по-нов нископодов.Орфей автотранс имат само Кароси класически тривратни несъчленени.В зелен и червен цвят.Аз имам снимки на техния градски транспорт и когато фи намеря ще ги сканирам и ще ги побликувам.

x3m:
имат също чавдар аквариум, о 305-ци и маршрутки. това, което наричаш по-ново волво е модел юнкер.

ако ми остане време ще постна 30-ина снимки на техния транспорт тази седмица

Nikola_1996:
 Ето  снимки  има и  един  аквариум

Ikarus:

--- Quote from: x3m ---имат също чавдар аквариум, о 305-ци и маршрутки. това, което наричаш по-ново волво е модел юнкер.

ако ми остане време ще постна 30-ина снимки на техния транспорт тази седмица
--- End quote ---

А забравих имат и МАН-овено аквариуми нямат достатъчно пъти съм ходил за да знам какви са има автобусите

--- Quote from: Nikola_1996 --- Ето  снимки  има и  един  аквариум
--- End quote ---
Може би този аквариум не е на градския транспорт защото няма нито табела нито надпис на някоя фирма.А това са им зелените Орфейски кароси

Ikarus T:

--- Quote from: Ikarus ---Може би този аквариум не е на градския транспорт защото няма нито табела нито надпис на някоя фирма.А това са им зелените Орфейски кароси
--- End quote ---
Аз също не видаях абсолютно никаква табелка така, че е възможно наистина да не са на градският транспорт!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version