Author Topic: BMC Procity CNG (1401-1428, 2500-2519, 3400-3411, 7041-7171 нечетни)  (Read 189655 times)

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Едва ли са за МТК. Това трябва да са първите от 60-те.

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
  • Изработвам модели на ГТ.
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Не са за автото! Тези за автото може и да се лъжа , но мисля че имаше изискване с една доставка да се доставят всички 60бр. в поделение Дружба. Тоест не така по един по два. А тези са в Малашевци в наетата част от МТК. Плюс това виж ,че са брандирани с листенцата на МТК , а тези за автото най-вероятно ще са с листата като на мановете и тедомите и задължително и герба на София.

Offline abs111

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
И аз ги видях вчера сутринта около 7:30 се разминахме малко след Ихтиман,помислих че са само транзитно преминаващи.

Offline mgt

• Маниак
    • View Profile
А за тях не трябва ли отделна тема?
Водят се Neocity CNG :)

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Салона би трябвало да е като на Procity и с малки промени но като дизайн не са никак лоши.
« Last Edit: 20.08.2018, 19:14:22 by georgi_L »

Offline Kingpin

• Наистина съм луд
    • View Profile
Че от къде на къде МТК ще се набутват да купуват още автобуси? Нали си пребоядисаха старите боклуци така, че да приличат на новите, и така минаха по-тънко! И какви листенца на МТК, никакви листенца не се виждат на снимките. След като автото подписаха договор с БМЦ преди повече от половин година, редно е вече да започнат да пристигат! Като се замисля,  като дойдат БМЦ-тата на автото, ще имаме над 180 БМЦ-та в София!? Ужас!!!

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Последно за МТК ли са или за автото? И мен ме съмнява да са за МТК, сега е точно времето да почнат да пристигат новите автобуси на СО. Не помня и да е имало изискване всичките 60 да бъдат доставени на един път, до сега не е било никога така.

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
За МТК са.

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Че от къде на къде МТК ще се набутват да купуват още автобуси? Нали си пребоядисаха старите боклуци така, че да приличат на новите, и така минаха по-тънко! И какви листенца на МТК, никакви листенца не се виждат на снимките. След като автото подписаха договор с БМЦ преди повече от половин година, редно е вече да започнат да пристигат! Като се замисля,  като дойдат БМЦ-тата на автото, ще имаме над 180 БМЦ-та в София!? Ужас!!!

Как за какво са им??? Това ,че временно са спасили положението си със старите реновирани НЕ означава,че така ще си останат нещата! Поръчани са общо 10бр за да спрат от движение старите реновирани бмц. Относно листата много ясно си се виждат на снимката със задницата на автобуса..

Offline kom6ito

• Маниак
  • Citaro
    • View Profile
А старите няма ли да се движат някъде? Все пак са вложили някакъв ресурс за обновяването им.

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Новите попълнения за МТК. Поръчани са общо 10 бр. Автобусите са с променен нов дизайн и табели Polaris. С такива табели ще са и нашите BMC-та, които чакаме есента.
снимки: @Iskar
« Last Edit: 21.08.2018, 11:47:25 by georgi_L »

Offline mitkov2

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Интериорът им е 1:1 с този на Temsa 12 LF, които се движат (не без проблеми) из Пловдив, само че онези имат тапицерия.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Старите да ги пратят на Слънчака.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline TheBulgarianRail

• Наистина съм луд
  • 👍👍👍
    • View Profile
    • Email
Интериорът им е 1:1 с този на Temsa 12 LF, които се движат (не без проблеми) из Пловдив, само че онези имат тапицерия.

На мен пък интериорът им много ми прилича на този на Ютонг.
Sa6o babeka
YouTube канал:
https://www.youtube.com/c/TheBulgarianRail

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
По-добри са от Ютонг, поне доколкото може да се прецени от снимките. Площта за правостоящи е по-голяма, хоризонталните тръби са по-високи, не си удряш главата и лицето във висящи дръжки за джуджета и като цяло изглеждат по-широки отвътре, надявам се и вратите да са нормални.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline mgt

• Маниак
    • View Profile
« Last Edit: 01.01.2022, 10:56:17 by mgt »

Offline RADOCVET

• Moderator
  • Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Aз на таблото виждам надпис Procity.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline pldbus

• Наистина съм луд
    • View Profile
Стига си заблуждавал хората, ето това е интериора на Темсата, не виждам особено голяма прилика.  :D

И тия проблеми с Темсите май само ти ги виждаш.

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Aз на таблото виждам надпис Procity.

Така е, защото е Procity. Neocity са миди и ел. версията.

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
По-добри са от Ютонг, поне доколкото може да се прецени от снимките. Площта за правостоящи е по-голяма, хоризонталните тръби са по-високи, не си удряш главата и лицето във висящи дръжки за джуджета и като цяло изглеждат по-широки отвътре, надявам се и вратите да са нормални.
Ти не си критерий - висок си 2 метра  :D
храна за мозък - http://www.banitza.net/