Author Topic: При забравен багаж незабавно се обадете на телефон...  (Read 844 times)

Offline tm0

  • Нямам спирка
  • *********
  • Posts: 3594
    • View Profile
Ние не ползваме често метрото и рядко слушаме съобщението, че при забравен багаж трябва да звъним на телефон. Има хора, на които транспорта с метрото е удобен, просто защото е директен или наземните линии са премахнати, във връзка с пускането на метрото. Те слушат по няколко пъти на ден тези досадни съобщения. Да не забравим да споменем, че нивото на звука във влаковете РЕДОВНО е прекалено високо. Дори и да слушаш музика, пак ти се втълпяват тези съобщения. Резултат има - ежедневно има "новини" за забравен багаж някъде си. При това разни медии ги тиражират.
Спрете да губите времето на пътниците с извънредни реорганизации на градския транспорт. Да не пишем, че  от градската дебилност си нямат и идея как да направят В МОМЕНТА реорганизация. Този, който трябва да разреши смислена промяна не е там, а на някоя вила или в хотел с любовницата си. Те ползват пожълтели листа със случили се някога подобни маршрутни изменения.
Вие не знаете колко време струва на пътник една изгубена кола, защото ползвате личен транспорт. Ако има бърза връзка между позлатения център за градска мътилка и откачалките, които уж пазят от нещо си, ползвайте я да кажете на ватмана/шофьора: от съобръжения за сигурност няма да спираш на тази спирка, за което ще уведомиш пътниците и ще има зелена вълна превозното средство да бъде изтеглено максимално бързо от застрашения район. Ето това последното е пример за смислена организация.
████████████████████████ The X-Files season 07 episode 20