Колко държавни пари ще се потрошат в тоя град Русе? Аз лично съм крайно негативно настроен купувате всякакви боклуци в уредени търгове, малки електробуси на цената на марков дизелов, по някое време като трябва да се вземе някой подкуп правите някакви схеми с частниците и са пак айде помагайте. Да припомня и за изгорелият ви ДАП през 90-те.
Ще се трошат толкова държавни пари, колкото е необходимо, за да има адекватен ГТ. Вие си оправете кочината по вашите "столични" гаражи, ставате за смях пред цяла България.
А сега по същество:конкретната европрограма, по която са електробусите не допускаше купуването на автобуси с ДВГ. А това с нагласените поръчки предполагам касае швейцарците...ми нямаше кандидати, ако си вносител на нещо по-ново от Шкода 21тр що не се яви, барем и ние имаме нещо по-новичко, а не 30+ годишни високоподови бабички.
А поръчката за тролеите по-добре да е такава епопея, отколкото после целия форум да идва в тоя раздел и да реве що аджеба си взехме такива боклуци като прекомерно скъпите през 100 посредника БКМ 321, МАЗ, дето вече имат случаи на самозапалили се в Минск, или Ютонг които даже не знаем как ще изглеждат и с чия СУ ще бъдат!
Чакам доказателства за подкупите между дапа и частниците, че ми стана интересно