Според мен билета е на цена , на която да не се купува. Аз съм купувал билет за 10-те месеца, в които съм в София само няколко пъти. Бяха повечето пъти в големия студ зимата и не ги купувах дори за себе си, а за жената като ходихме с автобус до Парадайз и обратно (с 98) и още не и се налагаше да пътува редовно. Веднъж и купих до Бистрица и обратно щото се оказа, че си е забравила картата. И веднъж си купих на мен билет щото беше неделя и нямаше еднодневни карти в Симеоново. После си купих от МС Витоша и въпреки билета пак си заслужаваше еднодневната карта. Пък билет за метрото съм купувал само веднъж като имах гости.
Не, че няма хора дето да дупчат билети, обаче винаги ги гледам с такъв интерес щото ми изглеждат на объркали се. Някои даже съм ги засичал да не пътуват инцидентно ами сякаш си карат по навик от миналото на билети.
В общи линии съм убеден в спомените си, че дори като съм идвал в софия около 90-92-ра година пак съм си купувал еднодневна карта. Сано да не бъркам и да е било 96-97. Лошото е, че само помня вида на билета от онова време, но не и на картата. Но смятам, че всеки дошъл по работа в София би си взел еднодневна карта, освен ако не е чувал за такава.