Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
Quote from: hitar_potter on 28.05.2016, 10:42:33Добра вест! На електронните табла в Младост пише "годишна карта за 365 лв в пунктовете на ЦГМ".Откровенна лъжа или по-точно подвеждаща неточна информация. Защото примерно аз ако искам да си купя неперсонализирана трябва да се изръся не 365 а 600 лева!!! Значителна разлика а?
Добра вест! На електронните табла в Младост пише "годишна карта за 365 лв в пунктовете на ЦГМ".
Сетих се да попитам нещо. След като годишната карта поевтинява от 500 или 600 лева колкото беше до сега, на 365 лева, ако вчера съм си искарал карта за 600 лева от 1-ви ще ми върнат ли разликата? Иначе би било тарикатлък да вземат повече пари и да не върнат после нищо Логично ако не върнат, по същата логика ако имам останали талони на старите цени трябва да мога да си ги използвам, така и така за 1-2 седмици след 1-ви ще ги изразходвам, а на тях не пише цена и не би трябвало да е проблем.
Quote from: София 70 on 28.05.2016, 21:25:59Quote from: blagun on 28.05.2016, 01:27:31Quote from: hitar_potter on 27.05.2016, 16:24:02все още ще е невъзможно да си купиш еднодневна карта от водача или от автомата...Ами в шумотевицата по сакралната цена 1.60 се забрави предложението дневните карти да се продават навсякъде, вкл. от водачите. Ще влача по два кочана с билети и една торба със стотинки.От 1-ви масово водачи ще продават , ако има желаещи - само при спряло превозно средство и при ТОЧНО приготвена сума . Аз няма да продавам - поне до 15 Юли. От ЦГМ много сериозно си го вкараха (или по-скоро ви го вкараха с тая безумна цена. С тия лев и 60 ще ви направят живота черен – минимум по 3 монети на билет. А средно по колко – не ми се мисли. Жалко, че пътувам с карта все още, иначе с удоволствие бих тъпкал автоматите само и единствено с монети от най-ниската приемана стойност, пък да им се препълнят дано.
Quote from: blagun on 28.05.2016, 01:27:31Quote from: hitar_potter on 27.05.2016, 16:24:02все още ще е невъзможно да си купиш еднодневна карта от водача или от автомата...Ами в шумотевицата по сакралната цена 1.60 се забрави предложението дневните карти да се продават навсякъде, вкл. от водачите. Ще влача по два кочана с билети и една торба със стотинки.От 1-ви масово водачи ще продават , ако има желаещи - само при спряло превозно средство и при ТОЧНО приготвена сума . Аз няма да продавам - поне до 15 Юли.
Quote from: hitar_potter on 27.05.2016, 16:24:02все още ще е невъзможно да си купиш еднодневна карта от водача или от автомата...Ами в шумотевицата по сакралната цена 1.60 се забрави предложението дневните карти да се продават навсякъде, вкл. от водачите.
все още ще е невъзможно да си купиш еднодневна карта от водача или от автомата...
Вчера таблата рекламираха картата Метро+, днес се рекламира тридневната. Честно казано е похвално, че се прави реклама.
Хич не са притрябвали будки по и без това тесните спирки. Автомати и зареждане през интернет и да не ни занимават с глупости, като различни карти за метро и наземен транспорт, а и да върнат цените каквито бяха, дори да ги понамалят, стига са лапали!