Ето какво беше да се опиташ да се качиш на градския транспорт след мача.
Към 22:08 започва всичко:
Виждат се 4 автобуса (линии 72, 204, 604, 76) на сп. Граф Игнатиев посока Орлов Мост. Стоят там и не мърдат
В другата посока няма нито един автобус, а всички са на около 15 минути разстояние според електронната табела: 304 беше на 8 минути. Гледах му движението пред Гугъл Мапс. Той обаче продължи направо към СУ и после изчезна от картата. 94 беше на 6 минути за 30 минути. 204 беше пъвро на 21 после стана на 49. 76 пишеше 25, но после стана 0 (за което ще обясни по нататък). 72 беше също около 20. За 604 не помня изобщо.
Аз също така бързам да хвана последният 64, тъй като живея в Бояна и друг читав транспорт до там няма. За това имам 20 минути да хвана нещо за да стигна до 64.
Реших да се върна при кръстовището за да видя какво става:
по Драган Цанков (посока Графа) имаше един 76 зад него 604 и после мисля, че 204. По-надолу по Евлоги пък имаше само един Ман, който не успях да установя на коя линия се движи.
А пък за трамваите?:
Трамвай 18 около 22:08 си мина без проблеми към Жунралист, но след като обърна там и отиде при кръстовището при Графа се закучи дълго време, мина, и после пак се закучи за дълго време на Кино Одеон. Трамвай 10 изобщо не успя да мине кръстовището дълго, дълго време.
След още малко чакане осъзнах, че нямам шанс да хвана 64 и реших да потърся някое такси. Успях с мъки и с помощта на приятели да се уреда с едно
Като се качих на таксито (взех го от някъде в Лозенец) и минахме през кръстовището (което ни отне около 5 минути) видях същите автобуси на спирката посока Орлов мост и също така едва помръданлите 76, 604 и 204, които след като минахме кръстовището минаха и те
Извинявам се ако пиша в грешната тема или ако имам грешки, но в момента, след толкова емоция и хаос и имайки предвид часа също, вече не ми се прави квото и да е