Author Topic: Re: ПТП и инциденти  (Read 4484 times)

Offline Трамкар Т8М-900

• Запален по ГТ
  • Бг трамваите са най-добрите
    • View Profile
Re: ПТП и инциденти
« Reply #20 on: 29.05.2019, 00:02:59 »
Някой бая е спал...
Ти стана нещо голям капацитет!
Още не знаете дали ви се ходи по малка или ви се е*e ,ама много знаете!
А ти сигурно използваш половината от капацитета на главата си за да мислиш как и кого да оплюеш.
Сега какво ще ми кажеш? Може би че събирам публикации?

Offline vladomladost

• Приятел на ГТ
    • View Profile
« Reply #21 on: 04.06.2019, 17:44:15 »
Трябва Карат С час по - скоро да се разкарат. Шофьорите на столичен автотранспорт са милиони пътиг по-добри професионалисти.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #22 on: 31.08.2019, 14:19:13 »
 :arrow:
« Last Edit: 31.08.2019, 17:12:31 by София 70 »

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #23 on: 30.09.2019, 15:10:14 »
Днес около 12:40 шофьор камикадзе провери МРС на 3018 с майсторски обратен завой през релсите малко преди спирката на Лъвов Мост. МРС сработиха както трябва и се размина само с любезности по женска линия от ватмана. :)

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #24 on: 12.11.2019, 13:11:25 »
Нали ще имаме електроавтобуси за какво са ни стрелки! Те не можеха да бъдат показвани и снимани на рекламни материали!
А за пешеходците - таман ще си отдъхне НОИ с вноските за пенсия.

А иначе съвсем на сериозно - прокуратурата няма да види това престъпление, защото няма да има добра видимост от прозореца нито на Цацаров, нито на заместниците му. Виновен е Крусев, че докато е ходил на дело не е подменил стрелките отпреде!
Украйна, победа!

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #25 on: 13.11.2019, 11:57:45 »
не поиска НЕЗАВИСИМА техническа експертиза

Само помисли от коя Държава трябва да пристигне тази независима експертиза................
Дето викаш е точно така. Като се замислиш пред съдебната палата и на австралийска фирма биха после се намерили критици в обективността.
Лошото е, че и адвокатите са едни тюрлю гювечи дето на моменти на мен ми писва да ги слушам по телефона, какво ли остава да ми свършат някаква работа. То е едно мрънкане, че ги боли глава, че това е друга материя, че нямат време, обаче още преди да са запознати със случая са способни да изстрелят каква е сумата за хонорара.
Най-много ми беше "харесал" един адвокат дето беше измислил за едни нотариални актове (да ги намери от имотния регистър) часова ставка от сорта на 500 лв за включени 3 часа труд и ако не стигнели по даречем 50 лв на допълнителен час. И накрая дори не включва в коктейла ако има умрели да издири, кой ги наследява. Разбира се, че не му ги дадох тези пари, (хем беше с познат намерен) и после един колега ми направи услуга и ми помогна за без пари срещу друга услуга.

Мисълта ми е, че много адвокати са мърша голяма и ако някой познава жената би могъл да и препоръча някой проверен със сходни занимания, защото пък видиш ли свестен адвокат чак ти е кеф да ходиш в батака с него.
Украйна, победа!

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
« Reply #26 on: 23.01.2020, 14:01:11 »
@bagercho
Комик, защото мнението ти е тотално лишено от логика. Един Дюваг не е виновен за това, бъди спокоен, всичко може да спре така по някаква причина, дори и великата Татра т6б5.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #27 on: 23.01.2020, 14:03:12 »
@bagercho
Комик, защото мнението ти е тотално лишено от логика. Един Дюваг не е виновен за това, бъди спокоен, всичко може да спре така по някаква причина, дори и великата Татра т6б5.
А ти като смяташ, че не ти е на нивото защо му отговаряш?

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline Spas237

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
« Reply #28 on: 24.01.2020, 16:33:11 »
Василев пак говори глупости по Нова. ЦДП НЕ БИЛИ длъжни да информират чак 4-тата кола след авариралия трамвай, че има спрели трамваи на линията.
Били се обадили на 2рата и 3тата, но дотам.
Поне не обвини ватманите, че не са застанали на линията да сигнализират за аварията. Отново повтори, че ватманите нямат право да напускат кабината си при никакви обстоятелства.

Явно и втория трамвай след авариралия не са уведомили щом се е блъснал в пъвия...

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #29 on: 07.02.2020, 14:40:22 »
Браво на чехите Татра - разработили са конструкция, която позволява движение без едното предно колело.  :fan: Редно е и другите производители да се учат. :)

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #30 on: 21.02.2020, 18:20:23 »
Трамваят рязко е завил и е ударил копиленцето!
Стига публикувахте линкове от клюкарски сайтове!