Хайде вече да наместваме новите автобуси на линия. Трябва да станат 35, а днес са представили 25. Чакаме още 10. 1813 е прескочен - егати логиката - като бракуват след половин година оная кочина ще се бъзикаме с 1813, както сега с 1124. Все пак 35 отговарят на критериите на конкурса - да има 10 или 15% резерв. По 111 са 30 автобуса.
И пак са само нечетни номера - това е като някой види автобус 1851 да си помисли, че има 51 нови автобуса ли?
Като цвят бих предпочел Бели.
За преградата - мисля, че така е по-добре - да идват с фабрични прегради, отколкото в гаража всеки шофьор да си прави.
А говорихте ли си с Бойко? Любопитен съм задавали ли са му се тъпи въпроси от рода на "ще има ли предсрочни избори или какво мислите за предложението на президента на референдум за въвеждане на мажоритарен вот"
Или ти е приятно да пътуваш в блъсканица при 40 градуса??
Категорично ДА! И 60 градуса да е, пак ще се радвам, но искам естествен въздух, а не след шибан климатик. За доказателство ще ви кажа, че в офиса, когато съм сам и на 33 градуса не включвам климатик.
Но да не се отклоняваме от темата, т.к. тези съобръжения съм ги казвал вече или ме изпитвате дали още си отстоявам позицията