Author Topic: А6 Европа  (Read 22771 times)

Offline monte carlo

• Наистина съм луд
    • View Profile
Re: А6 Европа
« Reply #60 on: 21.09.2023, 15:23:38 »
Това решение на пресичането на заглавната снимка на клипа просто не знам какво да мисля за него. Вместо да се вдигне малкия път над ЖП линията и магистралата, вдигат магистралата, а ЖП линията остава на прелез, но какво ли разбирам аз....  :neznam:
Ние знаем, че те лъжат.
Те си знаят, че лъжат.
Те знаят, че ние знаем, че лъжат.
Ние знаем, че те знаят, че ние знаем, че те лъжат.
И все пак те продължават да лъжат.

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #61 on: 12.10.2023, 17:51:58 »
Вчера тихомълком, предизборно, са пуснали Драгоман - Калотина, за движение, но все още без Акт-16, трябва да мине приемателна комисия....
По рейс и по жена не се тича!

Offline mitakis

• над нещата
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #62 on: 08.11.2024, 09:13:50 »
Вчера българка, пътуваща чак от Норвегия с автомобила си, е навлязла според навигация! в новия участък от Сливница до Волуяк. Пътят свършва при Ломско шосе, където се строи мост. Колата излита от края на магистралата и се приземява на Ломско. Страхотен сблъсък с родната действителност, маркировка и пътна безопасност. Оцеляла е и няма други пострадали.
Трудно е да направиш нещо както трябва, вместо как да е.

Offline blagun

• Moderator
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #63 on: 08.11.2024, 13:27:50 »
Вчера българка, пътуваща чак от Норвегия с автомобила си, е навлязла според навигация! в новия участък от Сливница до Волуяк
Досега неколкократно съм минавал през нищото според GPS в неозначени нови участъци, но не съм виждал нанесен несъществуващ. Коя е навигацията? Google Maps не знае за пътя, но на Waze е означен и излиза "в строеж", като има свързваща отсечка като черен път с костинбродския път. Би трябвало да е заграден със знаци, иначе за нула време ще се напълни с турски тирове.