На гарата има две зарядни станции свързани по нормалния начин, но не може да се сравнява гарата с квартал, в който никога не е имало електротранспорт.
Иначе що се отнася до политиците и извличането на дивиденти има начини, по които да го правиш без да селектираш информацията, просто това е висш реторически пилотаж и не е по възможностите на всеки.
Или не иска...
Според мен той просто не е добър комуникатор. Има хора, чиито думи винаги се слушат, но има и хора, чиито основателни аргументи никога ако мога да се изразя така. Учил съм реторика и знам някои неща. От начинът, по който се изразява във видеото се вижда, че просто не го бива. Нека каже всичко, нека каже, че през 2021 г. са закупени 30 солови електроавтобуса и 30 съчленени тролейбуса и че заради тези зарядни станции електроавтобусите са излезли по-скъпи от тролеите, нека каже, че две от тях въобще не са захранени, защото не съществува електрическа мрежа подходяща за целта, нека коментира за това как 74 може да се обслужва от тролейбуси с хибридно движение кондензатор/ККМ, всичко това са аргументи в негова полза. Той казва нещата така, че ако не си предварително образован няма да разбереш за какво става въпрос. Информацията трябва да е представена под формата на докладна, чисто ясно, точно и професионално, тук нито едно от тези условия не е изпълнено.