Кампания: Подкрепете запазването на тролейбусната история на България
искам да започна работа като проверител към Бургасбус имам више образувание!
Underground trains already resemble more of the cattle transports than transportation system for humans.Actually cattle could never be transported in such awful conditions due to animal welfare regulations. But no one gives a damn about how Londoners travel!
Абе хората са си направили сметката. Факт е че СЗ е един от първите градове, ако не и първия който отделя пари за нови тролеи.
В Пазарджик са пионери в тази дейност, но личност аз не съм очарован от делото им за благото на местните пътници.
Дам,обаче в Пазарджик,ги купиха със заем,от банката 280хил.долара
Това какво значение пък има.В Стара Загора може също на кредит да ги взимат.А и почти всички нови автобуси (включая и "новия внос") са на кредит или лизинг.Оттам и че в Пловдив има толкова със софийска регистрация.
Да но ти казваш,че общината мисли за транспорт,а то същност си мислят само фирмите,и парите не са общински,а на някои перач в случая С две думи не СТЗ отделя пари,а някоия фирма тегли кредит
Общината мисли за транспорта и се е досетила, че сама няма как да поддържа парка.В следствие на това прозрение се е стигнало до хрумването, че при даването на линии на концесии не само мисленето, но и осъществяването на самата транспортна дейност е най-рентабилно.Следователно общината мисли и се грижи за МГТ, макари и по-индиректно, а не в качеството си на основен транспортен оператор. Но пак избира частни фирми да извършват дейността, съблюдава качеството, има определени изисквания.(Разбира се това в идеалния случай, далаверите и другите съпътстващи фактори са странично явление....
Вчера забелязах,че на тролеите в СТЗ жиците не им са от зад на тролеите,а бяха от страни покраи стената вързани незнам с кво беше,сигурно изолирбанд,и отиваха към едната макара,не знам какво беше това,някакъв нов метод ли
Да точно но защо :бб: :бб2: :днткнв: :г: