Днес за известно време паркирах на обръщача на тролеите в центъра. Това е страшно безумие. 83 пристига преди 82, трябва да откачи токоснемателите, за да направи път. Да не говорим колко абсурдно малка място има за 2 тролея там. Необяснимо е защо упорстват с тази безумна линия 83, особено сега когато е само до центъра, маршрута и се препокрива от 88 на 100 процента. Сега беше моментът да се разработи 86, но явно в ГТ всичко си е по старому, освен новите лепенки по автобусите.
Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk
От вътрешен източник знам, че 86 е спряна след пандемията и никой не иска да я възстанови.
Нещо повече, дори на тези 2-3 тролейбусни линии дните може да бъдат преброени в един даден момент.
Никой не иска да поддържа ККМ и съораженията.
Замислете се и, че след като подмениха Шкода 14тр и 15тр, никой не пожела да купи съчленени Солариси и по-нови.
Но виж, Варна се напълни с електробуси.
Явно планът е те да станат универсално превозно средство.
Аз съм твърдо ЗА възстановяването на линия 86 и увеличението на ККМ и подобряване на тролейбусният транспорт във Варна!
И е пълно безобразие, че както и друг път, няма политическа и мениджърска воля да се работи в правилната посока...