Author Topic: Доставка на 30 броя съчленени тролейбуси с батерия или супер кондензатор за 5 км  (Read 121487 times)

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Може да са излезли с него "да му направят едно кръгче". Нали трябва да се свикне с някои особености преди да започнат да возят пътници с него. Как ускорява, как хваща спирачката. Много ме кефи как тихо и бързо се придвижва със свалени пръти като електробус. Хубаво е който ще го кара да врътне по едно кръгче с него няколко пъти преди да вози пътници.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline Stoi4o

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Интересно ми е как ще ги номерират?Дали поред ще ги карат или в случая както бяха първите два пристигнали: София 2(2802),София 10(2810).Ама на снимката е 2803,а той дали е третия който дойде и е София 3,май не се знае.

Offline wiNt

• Наистина съм луд
  • 9060
    • View Profile
Щом на снимките се виждат номера 2801 и 2803, а на клипчетата от пристигането се виждат "София-02" и "София-10", то значи ги номерират по ред на идване, а не по "София-Х".

Offline Stoi4o

• Маниак
    • View Profile
    • Email
Щом на снимките се виждат номера 2801 и 2803, а на клипчетата от пристигането се виждат "София-02" и "София-10", то значи ги номерират по ред на идване, а не по "София-Х".
На снимката е само 2803!Ако ги имаше и другите два нямаше да питам.

Offline Pesho1991

• Наистина съм луд
    • View Profile
На следващата е 2801, така че си вървят подред на пристигане.

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
А тия рамки долу за украса ли ще си останат? Защо не изработят табели с инвентарните им номера? Няма дружеството да фалира!
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Защото си има стандарт за височината и шрифта и такива номера не могат да се вместят в рамките долу. Би било добре обаче да поставят сини парчета пластмаса на место регистрационни номера, както на досегашните ни или поне да свалят черните рамки. Същото би следвало да се случи и със старите ни Шкоди и да се установи къде ще стои предния инвентарен номер, защото при 26 Tr всички стикери указващи, че превозното средство е с достъпност на трудноподвижни хора и инвалиди, отдавна ги няма и при тях инвентарните номера са на тяхно място на десния панел, докато на 27 Tr сините стикери още ги има, поне на повечето и номерата са на средния панел, което лично мен ме дразни. Всичко трябва да е еднакво и да няма по няколко инвентарни номера, едни долу, едни горе, един по средата и един на тавана, трябва да има стандарт.
« Last Edit: 12.03.2021, 20:41:31 by AGENT 006 »

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline georgi_L

• Запален по ГТ
  • Изработвам модели на ГТ.
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Всичко дотук е чудесно, остава само да видим дали ще ги пуснат дали дирекно на Люлинските линии или по 1, 3 и 9.

Offline HST

• Запален по ГТ
    • View Profile
Снощи един от новите беше с табела 6 на предното стъкло... по наряд не виждам да е писан.

Offline Stoi4o

• Маниак
    • View Profile
    • Email
2801 по Опълченска с табели технически пробег!

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
Може би просто са тествали ел. табелите.

Offline GANZ

• Наистина съм луд
    • View Profile
Абсолютна гавра ще е да ги пуснат по линии 6 и 7. Асфалтът по булевардите Захари Стоянов и Александър Станишев, както и на Добринова скала са в покъртително състояние,разписанията са сгъстени много и там гонят като луди, ще ги разбият за няма и седмица. Само бул. Цветан Лазаров в Дружба може да ги конкурира, но до там няма да стигнат  :D Откъм пътна настилка, линия 1 е с най-добра и може би 3, но е ясно,че няма как да бъдат само там. По-удачен вариант ми се вижда да ги пуснат на 1, 3 и 9, но нито аз, нито някой от форума тук ги решава тези неща, а специалисти тук не липсват никак :D. Отделен въпрос е,че масовият контингент, който пътува по 6 и 7, в частта по бул. Сливница и към Люлин, не заслужава чисто нови возила.
« Last Edit: 13.03.2021, 10:09:19 by GANZ »

Offline HST

• Запален по ГТ
    • View Profile
Според мен ще си бъдат по 1, 9 и 3 - минават през центъра и пр-а е важен...

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Абсолютна гавра ще е да ги пуснат по линии 6 и 7. Асфалтът по булевардите Захари Стоянов и Александър Станишев, както и на Добринова скала са в покъртително състояние,разписанията са сгъстени много и там гонят като луди, ще ги разбият за няма и седмица. Само бул. Цветан Лазаров в Дружба може да ги конкурира, но до там няма да стигнат  :D Откъм пътна настилка, линия 1 е с най-добра и може би 3,

Ако ще гледаме асфалта, то в гараж Надежда дупките са повече от асфалта. По тази логика изобщо няма да ги прибират...

Offline GANZ

• Наистина съм луд
    • View Profile
Ако ще гледаме асфалта, то в гараж Надежда дупките са повече от асфалта. По тази логика изобщо няма да ги прибират...

Нито от мен, нито от теб зависи. В гараж Надежда, инфраструктурата е тотал щета, а на излизане от мивката, задниците задирали в асфалта.  :help:

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Всички шкоди са на проба днес. Явно искат да спазят срока на Фандъкова от 10 дни. Шкодите имат тикет, така че са оборудвани с всичко.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Е то тия тролеи да не са от захар че да се чупят за 2 седмици, или пък в Полша и Чехия да не би пътищата да са им гладки като огледало и депата всички преасфалтирани? И до сега на 6 и 7 пускат Соларис пък как не се чупят, новите логично са подобрена версия и са по-здрави. Иначе на едно от видеата в депото се вижда, как като паркира има толкова неравности че чак леко опря каросерията. Трябваше преди да дойдат новите, да затворят за една нощ булеварда отпред, да искарат там цялата техника и да асфалтират ударно целия плац на депото и до сутринта преди да тръгне трафика да приберат цялата техника пак вътре.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline georgi64

• Наистина съм луд
    • View Profile
По скоро няма да са по 6 и 7 че там са и повечето съвсем нови шофьори .А и вандализма в Люлин е едно ниво по висок. То разлика , за пътниците в салоните почти не видях . За шофьорите има разлика в кабините на новите са малко по хубави. И с батерии е много по удобен тролейбуса за каране при нужда автономно.

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Ама то се знае, че няма да ги пуснат в Люлин, това е ясно. А като се има предвид, че те си водят и 11 годишните къси Шкоди все още за нови, то ето как ще има и за Люлин "нови"  :laugh: