Author Topic: Русе - тролеи от Чехия: доставка 2019 г.  (Read 32093 times)

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Ще ги закарат с камиони до Пасау, откъдето тръгват по Дунава. Чехите пишат, че всички 12 броя от Пилзен са продадени, надявам се на Русе.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Днес от град Пилзен,Чехия е започнало изпращането на първите два от общо 12 тролейбуса Škoda 21TrACI
Източник
Очакван общ брой машини 12.
« Last Edit: 18.06.2019, 22:17:13 by pesho »
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Всички са за Русе  :fan:

Online simo

• Маниак
  • Живота е като стълба в кокошарник-къс и осран
    • View Profile
А знае ли се, дали всички са в изправност или има бройка/и за части?

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Всички 12 шкоди са в движение.Имат изправни дизелови агрегати и електронни табели външни.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline Balkanton

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
    • http://www.flickr.com/photos/39030307@N07/
Според страницата Plzeňské trolejbusy ще бъдат превозени с камиони до Пасау, Германия, където ще бъдат качени на кораб до Русе.

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
Май се оказах прав,че ще имаме 5 наута и 12 шкоди.Някои хора до последно не вярваха,че ще дойдат и упорито ми казваха,че говоря дападжийски митове.  :devil: :devil:
Важното е да сме живи и здрави и поне 10 години "новите" да ни служат вярно, а и дано да имаме късмета и за Солариси по европрограма.За ивекотата ми казаха ,че ще се оставят само тези с  "електронно управление", които и в момента се движат т.е. 908,914,915,913 (908 и 913 са под въпрос дали ще се връщат).
« Last Edit: 18.06.2019, 23:51:10 by dst1123 »

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Всички 8 Хесове ли работят все още? Колко ивеко общо се движат към момента, ако някой знае?

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
По последни мои проверки бяха 8 хеса на линия,а от ивекотата би трябвало максимум 10 да са на линия като сега е върнат 921 и не се знае кой е спрян.Ще направя проверка и ще съобщя точно както се движи.

Offline mad_devil_k5

• Напредващ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Браво това са хубави новини...

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
 Цената на тролей е обявена като 250 хил. CZK или около 19 хил лв.

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Има интересна информация в статията, не знам дали всичко е вярно, особено връзката с еконт. Може би престои да разберем.

https://akcent.bg/?i=44800&fbclid=IwAR3OTdME9bNAvP9qHEw1049TcPJqYsk8wVbog2YycRAMVKV_G1dVj-GLnVU

Online simo

• Маниак
  • Живота е като стълба в кокошарник-къс и осран
    • View Profile
Еконт не им е за сефте да осигуряват транспорта на "нови" ПС за тролейбусното дружество. А щом имат агрегат Шкодите, не е ли редно да се пуснат по Липник по време на ремонта?!? Мене друго ми прави впечатление от статията, а именно броя тролеи обслужващ линиите- преди идването на Еггед бяха 38бр., при евреите бяха 35бр. редовно на линия по наряд. Имаме закрити 2 линии - липса на ПС или орязване на колите по линиите през годините е довело до тези 22бр.?
« Last Edit: 26.06.2019, 20:56:22 by simo »

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
По време на ЕГГЕД към края бяха 19 возила, сега малко са ги увеличили и може би са 22.

https://utroruse.com/article/732416/ (Ето какво беше 2017 г.)
« Last Edit: 26.06.2019, 21:11:52 by bgdimitrov »

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
А къде е правена тази снимка?
И впрочем бялото урбанче на геокомерс отново е с бял заден капак,а султана си пуши яко.

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Още са в началото явно. Град Пасау, Германия, на границата с Австрия.

Offline mgt

• Маниак
    • View Profile
Новите Шкоди за Русе вече се подготвят. ИБИС системите на два от тях са запазени, но ще се демонтират и заменят с по-прости и лесни за обслужване компютри по искане на транспортния оператор. Едната система ще се запази от ИБИС екипа.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Браво за труда на целият екип.Новите табели на 723 са чудесни.И малко нахално питам,но може ли да кажете кога се очакват новите тролеи на линия?И знаете ли кои са бракуваните тролейбуси до този момент като номера? И последно каква е шкодата от 4-та снимката 14тр където се подава в дясно?
« Last Edit: 17.07.2019, 18:53:15 by pesho »