Author Topic: A123 - Лифт Симеоново - Младост - Автостанция Гео Милев  (Read 12028 times)

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Все пак една нощна кола на повече от час не би била особено полезна. Дори с две чакането няма да е малко.  :rolleyes:

Offline davidcho10

• Наистина съм луд
  • 2914 (1987-2021) ♥
    • View Profile
По старото разписание последното тръгване от лифта беше в 19:15, като интервалът беше на 55 минути и веднъж 1 час и 5 минути мисля, това е.
Никога няма да се измисли по - добро превозно средство от Ikarus 280.92T Ganz. Място за спор няма!

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Все пак една нощна кола на повече от час не би била особено полезна. Дори с две чакането няма да е малко.  :rolleyes:
Ами по-добре е от нищо, все пак като провериш разписанието и ще си организираш пътуването. Да не би селските линии да са на по-често? А3, А70 например?

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Повече от подигравка е последният автобус да е в 19.50 към жилищен квартал . 100 примерно не се движи в Неделя.

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Повече от подигравка е последният автобус да е в 19.50 към жилищен квартал . 100 примерно не се движи в Неделя.

За 100 е удачно да има по-късни курсове делник както и да се движи до късно събота и неделя за сметка на късия и силно дублиращ се 24 още повече, че ще има довозващи функции до МД3.  Може евентуално и да не обикаля по проф. Гергов заедно със 79 както и да се добавят късни курсове към 101. :rolleyes:

« Last Edit: 20.01.2020, 18:46:53 by V.Peichev »

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Като че ли беше по-добре 123 да минава по Цариградско и Малинов, щеше да дава още по-полезни връзки, хората от новите блокове щяха да имат по-бърза връзка с метрото бизнеспарка, района на Дъ мол и Гео Милев.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
По Малинов е твърде обиколно и се забива в задръствания. По-смислено е удължаване от лифта до БПС по Околовръстното - добавят се 4-6 минути в посока и се осигурява бързо довозване. :rolleyes:
« Last Edit: 20.01.2020, 18:55:07 by V.Peichev »

Offline New_Passenger

• Защо пиша толкова много?
  • Lyulin 4ever
    • View Profile
На спиркознаците е маркиран в зелено. Очевидно, това е цветовият код на излетните линии.
На мен тоя бус ми прилича на кабинков лифт :laugh:
Софийско метро, колекция карти - https://drive.google.com/drive/folders/1v90JEwozXaRGVBWcwSNO0GnU_3pTYZbQ?usp=sharing

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Това е безсмилица, линията не е излетна. Кой ги решава тези неща изобщо, коя линия се води излетна и коя редовна?

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
За мен излетна е линия, която работи само в празнични дни. Но и това нещо е излишно.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
При 66 имаме моментът с бюджета, парите идват по друго перо. За 63 и 122 мисля, че няма такова нещо. А 123 никога не е работела само празнични дни, сега не е и към СА, няма никаква логика да се води излетна.

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile
На спиркознаците е маркиран в зелено. Очевидно, това е цветовият код на излетните линии.

Не е излетна линия. Зеленото е много светло, а и е написано Е123 по спиркознаците.

Излетна линия е 505 и на спиркознаците е в тъмнозелено :)

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
За мен излетна е линия, която работи само в празнични дни. Но и това нещо е излишно.
Не е задължително да е само празник, едно време 66 работеше и делник и беше излетна.

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile

Не е излетна линия. Зеленото е много светло, а и е написано Е123 по спиркознаците.

123 си пише.

66 и 166 са си червени.

163, която уж беше със същия статут с 505, като сезонни линии също си е червен.

505 е тъмно зелен, но само на този вид спиркознаци.

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Значи пак абсолютен хаос. Ще трябва някой да ги пита ЦГМ какви са си ги мислели като са правели спиркознаците. Явно някакъв опит да се отбележи че е електробусна линия.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
И какво го интересува масовия пътник дали е електроавтобусна или дизелово автобусна линия :) То по всяко време като резерва може да пуснат дизел на тази линия.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
И какво го интересува масовия пътник дали е електроавтобусна или дизелово автобусна линия :) То по всяко време като резерва може да пуснат дизел на тази линия.
Ако се случи Столичен електротранспорт да нямат изправен електробус, по-скоро ще остане открита колата, няма как да пуснат резерва на Автото. Различни компании са.

Offline niki88z

• Наистина съм луд
  • Извън релси!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 387296800
    • View Profile
    • Email
Ако се случи Столичен електротранспорт да нямат изправен електробус, по-скоро ще остане открита колата, няма как да пуснат резерва на Автото. Различни компании са.
За първата част и аз смятам, че по-скоро ще остане открита колата, но втората част категорично не мога да я приема като пътник. Всички дружества са общински и като пътник аз си заплащам цената за превоз към ЦГМ, които са под опеката на СО.
Когато има проблем с метрото пускат ли се автобуси на Метрополитен? А когато има ремонт на ТМ трасе? За БДЖ знаем, че ползва друга фирма, но също не притежава автобуси...