Ще спомена само, че от началото на темата има публикации, които имат за цел умишлено всяване на паника. Това не е конспирация това се наказва по НК.
И аз имам спомен, че е имало коментари (от други хора), които всяват паника, но ако намекваш, че АЗ съм всявал паника, не си прав. Разбира се, можеш да ми кажеш на коя дата съм всявал паника, ако намериш такъв мой коментар.
Как да нямам аргументи? От началото на темата ги излагам. И аргументирам. Срещу това има само някакви спорни статистики и обвинения в конспирации ...
Позволих си да прегледам мненията ти по темата. Накратко:
- 60% са оплаквания срещу щаба, властите, мерките, или подобни (вкл. мнението от 17.4)
- в 25% се твърди, как генерално има конспирация (вкл. мнението от 5.4)
- 10% са връзки към статии
- в малкото останали се намират тук-там разни неща:
На 1.4 и на 25.4 си писал, как нашето ДНК може да се окаже успешно противодействащо. В момента при отслабени мерки се вижда, колко е успешно.
Пак тогава (25.4) си писал за географската ширина, слънцето и т.н. Сега виждаме, че и в най-топлите странни е бъкано със случаи.
Все пак това са предположения на по-ранен етап и не е проблем да не изязат верни.
Основният анализ, който открих е от 31.5 и той съдържа събирателна информация от различни онлайн източници + малко лично мнение. Предполагам, че това са аргументите, които имаш предвид?
На 27.7 - Естествено, че колкото повече се правят тестове на ден, толкова положителните ще са повече. Елементарно.