Пък ти постоянно си правиш и качествени, и количествени тестове.
Остави го човека, системата на такива разчита... нека се тества и ваксинира ежедневно. Ще живее до 120 години поне.
Един от аптеката съм си правил сам в къщи и сега този в лаборатория. За една година епидемия вече даже е малко. Вие ме изкарахте че сто пъти съм се тествал. А ми е интересно и ваксината колко ще покачи резултата.
То си прав! Само, че това се води научна работа и се предполага, че някой трябва да ти дава пари за нея, а не ти да даваш!
Хората с това се пенсионират и се изхранват.
@emm, както казваш всеки месец си ги нагласят както им дойде. Днес ги слушам до 9-10 години не боледуват. Като ги питаха, защо ги затвориха - сетиха се, че спасяват учителите им. Ама се чудя, в частните и друг вид фирми няма ли някой да ги спасява?! Защо ще спасяват примерно нашите двама учители на детето дето са по-млади от мен, ама мен няма да ме спасява никой?
Слушам по БНТ (дето казваха като бях дете "Здравейте другарки и другари!") - защо хората така не искали да си слагат АстраЗенека?! АМа какво като давала 70% защита?! Ти това касаело епидемиологията!
Ама това, че ти си го слагаш на себе си, и ти си носител на епидемиологията...
Или е важно да се вдига статистиката, не дали има ефект! Изобщо въртене и сукане на данни ....
Например, че ваксините давали по-добър имунитет от естествения, щото вируса бил заблуждавал имунната система! Ама това, че си образуваш антитела и към други белтъци.... до е за балъци!
Иначе като го гледам Georgi, бас хващам, че ще му сложат векторната АСТРА!