Мен ако ме питаш и до ден днешен с изключение на отделни екземпляри (лекари) също толкова нищо не знаят, не могат, а и не им пука за въпросния коронавирус!
Не само това!
Масово се възползваха всякакъв род хора, които определят някакви възнаграждения на някого и причиниха финансов удар по повод коронавирус!
А за мен най-крещящия пример за това е настоящия министър на здравеопазването КА, който преди да стане Здравен министър съсече в лечебното заведение, което управляваше всичко, което беше постигнато с труда на много много експертен труд и бачкане вкл. по време на извънредно положение!
И какво реши главицата му? Реши, че когато хората са бачкали, развивали и постигали цели по време на пандемия - след като а си постигнали целите би могло да им се удари едно тикме (значи ритник) в задниците и да се ударят със заплатите под предлог, че касата не била платила това, дето трябвало да била платила.
И кой ще сърба чорбите, които НОЩ, правителството и сие само надробиха на подопечните им работещи в системата на здравеопазване.
Ще си се случи каквото си се случва в България обикновено - рано или късно едни CV-та ще блеснат с адвансет умения и право към следващото място, където дават пари.
И кой ще лекува хората? Пак онези дето умеят само да изпълняват безмозъчно повтарящи се действия без да знаят какво е това.
Що се отнася до чужбина и преписването - що не вземат да препишат и помощите, които дават за Ковид19, ами само тези неща дето са в тяхна полза? Дай като ще преписваме - да е до края!
Ето например една интересна статия, която трябва да ни накара да се замислим:
https://lupa.bg/news/shokirashto-pochinaliyat-s-covid-19-abiturient-bil-quotlekuvanquot-s-eksperimentalen-cyar_72572news.htmlАко действително е имало подобрение в клиниката на въпросното момче и след това е подложен на терапия с РОАКТЕРМА
https://apteka.framar.bg/30080545/%D1%80%D0%BE%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%80%D0%B0-%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-20-%D0%BC%D0%B3-%D0%BC%D0%BB-4-%D0%BC%D0%BB, което е биологично лекарство инхибитор на Интерлевкин-6 (IL-6). Кратък освежителен преглед върху IL-6 ми припомни, че заедно с ИЛ-1 се водят едни от най-силните провъзпалителни цитокини в човешкия имунитет.
Т.е. неговата роля е да предизвиква насочване на имунната система (предизвиква възпаление) на нужното място с цел броба с инфекцията.
И ако действително някой мозък е решил да пробва селективна имуносупресия без да има цитокинова буря в организма то чисто и просто му е натиснал пауза на имунитета и го е убил.
Ето такова е нивото на медицината поради описаните от мен по-горе факта в поста.