Е да бе не вреди!
Аз и с мандарини като преям ме заболява корем!
Хайде да се успокоите малко! Като беше много лошо положението - имаше място за паника.... Ама сега?! Никой от онези дето си замина есента няма да се върне със/без излишна паника!
Хайде да видим НСИ....
https://www.nsi.bg/bg/node/18121/Смъртността на седмична база за 2021-ва година съвсем се е върнала до онези уж рекордно ниски нива на смъртност от началото на 2020г , много по-ниски от съответните за тези седмици на 2019 г.
Или ето ги:
Значи какво излиза?! В момента тая гадна Ковид нова година има много по-ниска смъртност за първите седмици на годината спрямо 2019, а да не говорим за 2017 г.!
Аз не мога да разбера, сега за всеки случай или заради изборите се мачка населението?!
Да не говорим, че е хипер малоумно да се връщат учениците в училище точно сега - края на януари-февруари, защото е сезона на грипа.
Чух, че правителството го е отменило тая година (грипа) ама аз не им вярвам.
Тааа да крием децата по домовете от болест, която дори на повечето не им предизвиква хрема, за да ги върнем в сезона на грипа да са си всички на куп....
Честно казано, ако аз бях здравен министър щях да ги оставя децата на училище до средата на януари и да ги пусна да учат вкъщи до края на февруари за да не се разболяват от грип и другите класики.
А дали разпространяват Ковид - това нещо се проверява.
Дали К.Ангелов има 80 кг? Тоя месец ги има, другия приемаме, че ги няма. Както е изгодно ....