Къде съм дал определение на излишно пътуване?
А психическото сриване за близките на починалите от вируса, които ти така с лека ръка отписваш? Освен възрастните хора, има и починали родители (особено лекари), които оставят непълнолетни деца - сираци. И те ли ще са психически несринати от това, че са останали без 1 или 2 родители?
Като изключим, че не съм малолетен, се сринахме психически от пълната некадърност на дузина лекари с титли пред имената, пълната неебателност на всички заедно, както и на идиотската столична общинска служба в Орландовци.
Много ги бива всички в това да не знаят къде е намират, но по телевизора да са по-велики от Левски и Ботев на квадрат (степенен показател 2).
Другия аспект, за който не сме говорили тая вечер е за политическите ваксини!
Откровената пропаганда и гъдел за ваксиниране от властта в стил финансовите пирамиди от началото на 90-те....
АстраЗенека - преди да са получили одобрение на ЕМА, почнаха да съкращават доставките от ваксина, която любимата Австралия поставя на съмнение, а скоро се появи изследване за почти едноцифрена ефективност.
Голямо желание на тъпото население да си бучне живи аденовируси , които са генно модифицирани в тялото!
Сакън обче, да не е царевицата на Монстанто!
АстраЗенека, копае дъното на ваксинацията, а близначката Спутник В в путиновото промиване на мозъци излиза връх на сладоледа!
Това ми звучи като "Ладата е ужасна кола, обаче Жигулата е номер 1".
Въпроса за аборитралата основа на ваксинацията особено в аденовирусните ваксини .... сякаш най-добре са го решили в Полша. Дето се вика - като не можеш да абортираш, трябва да си търсиш някоя изнасилвач за да помогнеш на ваксинацията!
Като се сетя колко е опасно да се гласува на избори - дали да не се отмени?!