Author Topic: Коронавирус  (Read 473882 times)

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
Re: Коронавирус
« Reply #4440 on: 07.11.2021, 16:10:10 »
В петък обявиха за Австрия 2G - само преболедували и ваксинирани за да ходиш на фризьор, ресторант и т.н.
В момента явно има огромни опашки за ваксиниране. Напомня ми на ефекта в България отпреди седмица, ама това е следващото ниво.
Разбира се, аз продължавам да съм на мнение, че чисто и просто трябва да изискват тест за всички, понеже в момента ваксинираните почти не се тестват и са инкубатор на вируса.
:eek: :neznam: Това сега го научавам, проверих и наистина са въведи това безумно правило в Австрия. В Германия е само 3G за фризьор, т.е. с тест може и точно 1 ден преди да направят тестовете платени отидох и се подстригах толкова късо, колкото от ученик не съм бил, за да не ходя през цялата зима повече. Но съседите с това 2G в Австрия счупиха тъпомера на наглостта. Надявам се в Германия да не изнаглеят чак толкова.
Разбирам да бяха много години тествани безопасни ваксини, да има принуда, ама за тоя опасен неизследван шрот алтернативата, за да отидеш на фризьор да е да станеш опитна мишка еми не става. Ако и в Германия го въведат ще се подстригвам с машинката, имам машинка за да си подстригвам брадата, ще я използвам и за косата. Това не е фактор за принуда за ваксиниране. Да измислят друго. :D
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4441 on: 07.11.2021, 17:36:18 »
Като ви слушам ми изглежда толкова хубаво просто да су умреш лато е рекъл Господ, вместо такова спасяване!
Явно са озадачени, че дори запшахата от глад не кара някоу хора да поддадат натиск. Ще са много учудени, че колкото повече втвурдяват,  ще се появи по-малка,  но по-твърда група с обратен знак. Крайния резултат е много мрачен, но не заради Ковид!
До скоро беше съвсем нормашно, да си похарчиш парите. Сега те карат да ти се иска и да не можеш.
Украйна, победа!

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #4442 on: 07.11.2021, 23:59:54 »
В Германия кривата на ваксинираните през последния месец не е мръднала видимо въобще. Направиха тестовете платени, за за принудят хората да се ваксинират, но това не дава никакъв резултат до момента.  :devil:
Всекидневния натиск и агресия, които се леят от медиите по адрес на неваксинираните имат обратен ефект. Анкета е показала, че 90% от неваксинираните нямат никакво намерение да се ваксинират. :P
« Last Edit: 08.11.2021, 00:18:30 by yogimax »
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4443 on: 08.11.2021, 07:57:45 »
Сутринта по БНТ, чак водещата направи вметка на тая Гломб,  че терминиъе им (уж научните) не пасват на действиъелността. Т. е. продължават да си пеят, че ваксинирането ще спре разпространението, което очевидно е лъжа.
В смисъл това лъготене от пролетта насам да се повтарят пожелания с религиозен плам като факти отврати не малко хора.
По всичко изглежда, че листовките на валсините са станали Евангелие зс определени хора. Ама май не е Вангелие, ами Коран, пък май и Шериат, че почва талибански плам в мачкането на населението.
Украйна, победа!

Offline mlk

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 110536592
    • View Profile
    • Email
« Reply #4444 on: 08.11.2021, 15:36:54 »
От последните официални документи, свързани с американо-китайското научно сътрудничество се открояват следните детайли:
- събиране на животни от общо 8 страни в Азия с цел изследвания
- заразяване на мишки, плъхове и др. със SARS подобни вируси
- работа със SARS подобни вируси в лаборатории с ниво на защита 2 (колко зъболекарски кабинет)
- създаване на вируси, базирани на MERS
и т.н.

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4445 on: 09.11.2021, 14:24:43 »
Ще издават зелен сертификат за антитела. Не чух, кои антитела трябваше да са май IgG. Искат да е над 150 ед. и ще е само за България.
Ще е за 90 дни.
Веднага медии като Лупа започнаха със злобата!!! От сорта на:
"Честито антиваксъри!"
Сякаш всички гнусни личности са си повярвали, че целта е да те набодат, а не да няма проблеми.

https://segabg.com/hot/hora-antitela-shte-poluchavat-zeleni-sertifikati
« Last Edit: 09.11.2021, 14:30:25 by ooleg »
Украйна, победа!

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #4446 on: 09.11.2021, 19:58:52 »
Има информации, че Ангел Кунчев е починал или поне че е сериозно болен вследствие на третата бустерна доза пфайзер...
Дори и информацията, че е починал да е фейк, факт е че преди 3 седмици е излязля информация, че се е изолирал. Защо ли нали уж ваксините работят и са безопасни? Оттогава пълно мълчание, а телефонът му не отговаря и до днес. Крият го, за да не излезе истината на повърхността. Не че тя вече не е излязла.

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
« Reply #4447 on: 09.11.2021, 20:06:48 »
Аз пък имам информация, че извънземна цивилизация го е телепортирала на планетата Щицпун и след като го изучат, ще върнат негово точно копие, но това няма да е той! Внимавай, Те са сред нас!

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #4448 on: 09.11.2021, 20:54:30 »
Лошо впечатление прави как хората спряха да слушат официалната инфорвация и да се доверяват на всеки който напише нещо във ФБ.

Още по-лошо, взе да става масово. Сума хора около мен, дори такива с деца ми се хвалят че вкъщи забранили телевизията, защото всеки ден ги заливали с информация за ковид. Така вместо да се информират ежедневно какво трябва да правят от официалните медии, четат и се доверяват на всякакви непроверени и непрозрачни източници.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline bdz43r

• Нямам спирка
    • View Profile
    • http://bgrail.info/photos.php
    • Email
« Reply #4449 on: 09.11.2021, 21:08:20 »
Съвсем естествено е, когато телевизията те бомбардира по такъв начин, да се откажеш от нея.... И аз започнах като започне дневната сводка на тема вирус, да сменям канала.
Да казваха нещо ново, ама те само снясат новите бройки, нещо за сертификати, Кацаров се кара и се оправдава и някой расъл в саксия журналист е крайно изненадан, че е проникнал в мола с чужд сертификат. Като евтин сериал само с един епизод, който се повтаря всеки ден - изгледаш го 3 пъти и го научиш наизуст. Гледането на такава телевизия е вредно за вашето психическо здраве.

Както казах още преди година и половина, хората не могат дълго да бедстват без да имат пред себе си бедствие. Бедствие по телевизията не е достатъчно. Наблюденията са ми, че масово хората вече са престанали да вярват, че каквито и да е хаотични мерки имат ефект и се опитват да живеят максимално нормално, доколкото и където е възможно. Вчера например в бензиностанцията в Перник имаше наведнъж 6-7 души и две касиерки, от тях нито един с маска.
« Last Edit: 09.11.2021, 21:19:30 by bdz43r »

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #4450 on: 09.11.2021, 21:29:53 »
И аз спрях да гледам новини. До скоро гледах само немски ТВ, обаче вече спрях. Заливат всеки ден с помия неваксинираните, тотална тирания. Целта е насаждане на страх, извиване на ръце и принуждаване към ваксинация. Този кошмар едновременно се случва във всички държави по света. Може би само с изключение на Швеция, Беларус и Северна Корея.
Лъжливи новини, скриване на реални факти относно вредата от ваксините, преувеличаване на истерията относно опасността от вируса, цензуриране на неудобните информации по най-безскрупулен начин.
Много се дразнех на фейк-източниците са план, за нов световен ред, по никакъв начин не исках да повярвам, че може да е истина. Но все повече започва да става реалност. Изпълнява се план. Вирусът не е толкова опасен, че да се въвеждат такива драконовски мерки. От туберкулоза, рак, сърдечни болести, мозъчен удар умират в пъти повече хора ежедневно, обаче за тях няма ограничения. Туберкулозата също е заразна. Всеки друг вид ваксини, нанесли подобни вреди и смърт веднага са бивали спирани, само за тези се правят на ударени и продължават да ги пропагандират и пробутват. Като например ваксината Пандермикс срещу свински грип. Която е бита от 2009 до 2011 г на 30 милиона души. Едва след 2 години се разбира, че тя има странични въздействия като например нарколепсия. Това довежда до спирането й след като са набучени вече 30 милиона. Ами ако и от тези ваксини излезе след 2 години нещо още по-масово и ужасно? Никой не може да гарантира.
« Last Edit: 09.11.2021, 21:38:18 by yogimax »

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #4451 on: 09.11.2021, 22:10:14 »
Мда, честно казано въпреки че съм ваксиниран и подкрепям ваксинацията като начин за излизане от ситуацията и на мен въобще не ми харесва че не се говори нищо за другата гледна точка на тези които не искат или заради някакви алергии не могат да се ваксинират, и че така се заклеймяват тотално хората, които не искат.

Дори моята позната, която се занимава с фармация и тестване на лекарства в Швеция ще се ваксинира чак догодина, въпреки че подкрепя ваксините тя и по-младите и колеги искат да изчакат още малко дали ще се разчуе за някакви странични ефекти, защото периодът бил много кратък и при тях са се ваксинирали възрастните и болните като по-малкото зло.

И последно, представете си както тука се интересуваме повече от транспорт и все усмиваме жулналистите какви глупости говорят на тази тематика по телевизията и четем по разни новинарски сайтове, от рода на това да казват на тролея мотриса, ако по същия начин ни поднасят информацията и за вируса и как да се пазим от него.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline CKD

• --=БМ-РК=--
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4452 on: 10.11.2021, 10:46:11 »
Циркът е пълен. В ФБ се разпространявал клип как с блутут откриват номера на ваксината на ваксинирания. Така са повярвали в такива глупотевици, че снощи с блутут-сканиране се опитваха да открият и моята. И това доживях...
Най-ценният ресурс на капитализма са тъпанарите

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4453 on: 10.11.2021, 11:39:18 »
То е възможно опаковката на кашона от Пфайзер, който е по принцип с GPS, предаване на температурата в реално време и други показатели към производителя, позволяващ му да дава гаранция за правилно съхранение да има и Блутут и по тоя начин при претоварването да се следи дали всичко си отива към съответната държава....
Ама да очакваш, че на ниво шишенце, на ниво доза има блутут е изключително малоумно!
Защо?!
Ами защото е скодоумно като криеш нещо да го направиш супер забележимо! Дето се вика - по-умно е да провериш със спектрален анализатор дали има някакво излъчване и в кой диапазон (ала настройка на сат. антени към спътник или настройка на кабелна телевизия), обаче въпросните "мозъци" не знаят какво е спектрален анализатор!
Вчера чух, че родителите не били искали да правят на децата щадящи антигенни тестове, защото шели с ДНК от слюнката да ги клонирали!!!!
До оня ден се избиваше човечеството умишлено, днес "Клонираните атакуват"!!!
Украйна, победа!

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4454 on: 10.11.2021, 14:04:05 »
Тия, които сега сканират с блутут ваксинираните в опит да се "вържат" с тях са същите, които навремето в училище обясняваха как "това никога няма да ми трябва". Така че, не се учудвайте. В нормална държава такива хора нямаше да имат повече от основно образование, но нещата тук започнаха да се объркват много много отдавна, така че сега ще им берем плодовете. Толкова и за компютърната грамотност на населението в активна възраст, та дори и на по-младите. Ето как стоят нещата нагледно, забавлявайте се: https://www.facebook.com/101070754844887/videos/539912683744416 като всичко е описано и във факти.

ПП - абе някакво инфо за Кунчев?  :devil: Никакъв го няма напоследък, социалките кипят от фалшиви лоши новини за него, след бустерната доза се покри... ?
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline mlk

• Нямам спирка
    • ICQ Messenger - 110536592
    • View Profile
    • Email
« Reply #4455 on: 10.11.2021, 14:19:00 »
Между другото, проби от Астра, Янсен и Файзер са изследвани (в Германия) със спектроскоп и съдържат желязо и хром. Тъй като не са част от обявените съставки, може да се предполага, че става въпрос за замърсяване при производството. Количествата са малки, но все пак не е приятно, че присъстват.
Това с чиповете, мак адресите и пр. са в топ 10 на тъпотиите, които се разпространяват като дезинформация.

Offline ooleg

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #4456 on: 10.11.2021, 15:47:03 »
Между другото, проби от Астра, Янсен и Файзер са изследвани (в Германия) със спектроскоп и съдържат желязо и хром. Тъй като не са част от обявените съставки, може да се предполага, че става въпрос за замърсяване при производството. Количествата са малки, но все пак не е приятно, че присъстват.
Това с чиповете, мак адресите и пр. са в топ 10 на тъпотиите, които се разпространяват като дезинформация.

По-скоро сигурно със спектрометър. Иначе да, той се използва за хващане на замърсявания с неорганични вещества - примерно тежки метали като олово.

ПП - абе някакво инфо за Кунчев?  :devil: Никакъв го няма напоследък, социалките кипят от фалшиви лоши новини за него, след бустерната доза се покри... ?

Покрай информацията дето дискутирахте вчера за него, потърсих с Гугъл и намерих една информация от Флагман.
В нея се твърди, че той е в болнични от 2 седмици - наистина, като звънели по телефона не им вдигнал, но им отговорил кратко във Вайбър, че е болен ама не много.
Разбира се във Вайбър може да отговори и някой друг - дето държи телефона или от инсталиран Вайбър на компютър.

https://www.flagman.bg/article/253304
« Last Edit: 10.11.2021, 15:52:59 by ooleg »
Украйна, победа!

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #4457 on: 10.11.2021, 18:57:53 »
Със сигурност е болен и то нелеко. Има информация от преди 1 месец вече. От 12 октомври, че се е самоизолирал. Ако беше само карантина, досега щеше да изплува на бял свят. Продължават обаче да го крият, защото явно се е влошил и не успяват да го оправят. Или не знаят каква причина да измислят за заболяването му, че да заблудят обществото и да не развалят имиджа на ваксините, който и без това е доста разклатен.
Това че Кунчев от 4 седмици го лекуват безуспешно не говори добре за перспективите. И явно причината е във великата бустерна доза. Дори още да е жив. Така става когато се правят опити с хора...
https://www.standartnews.com/zarazata/angel-kunchev-se-samoizolira-bolen-li-e-ot-covid-19-473806.html
« Last Edit: 10.11.2021, 19:00:19 by yogimax »

Offline yogimax

• Ограничени права
  • Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #4458 on: 10.11.2021, 22:45:11 »
Статистика на жертвите от вируса в Шотландия по ваксинирани и неваксинирани. Красноречиво се вижда критата иначе горчива за ваксите реалност. Умират много повече. Там към 70% са ваксинирани, което означава че ако смъртността в двете групи е еднаква, броят на жертвите при ваксинираните би трябвало 2, и малко пъти повече отколкото неваксинираните, а той е цели 5 пъти по-висок. Т.е. смъртността от ковид при ваксинираните се оказва по-висока, отколкото при неваксинираните.
« Last Edit: 10.11.2021, 22:47:10 by yogimax »

Offline hitar_potter

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
« Reply #4459 on: 11.11.2021, 10:29:34 »
Забележи, че там почти всички от възрастните са имунизирани, докато по-младите са с по-нисък процент на имунизация. Това е взето под внимание в дясната колона.
... се пишат и абсолютни дреболии кой минал на червено, кой какво си е говорил по телефона и тем подобни.