С извинение, що за мизерници трябва да се тези "Софиянци" дето не могат да си позволят винетка, струваща 8 лева забележете ОСЕМ лева на месец, които в София се искарват за по-малко от час работа, та се вдига такава дъндания за тия винетки, та сега поддръжката на тези пътища да пада на общината? Вместо тия пари да отидат за градски транспорт, за паркове, сега трябва да се отделят за поддръжка на доста километри пътища, само щото някой не може да отдели 8 лева на месец. При това на места където има и градски транспорт, който е почти без пари, по левче на ден ако си с годишна карта, някъде има и влак който също е почти без пари,демек държавата и общините са осигурили почти безплатен транспорт. И при все че повечето живущи в тези предградия притежават имоти за по над 100 бона. Да не би повечето да са някакви социално слаби? Мен лично би ми било обидно да протестирам за някакви 8 лева на месец, все едно съм някой пенсионер на минимална пенсия дето си брои стотинките и неспособен да искара и лев.
А винетка за общински обществен транспорт също ми се вижда тъпо. Всеедно държавата да плаща сама на себе си.