Наръчник на раздела за снимки
Превъзпитанието следва да се извършва от полицията включително общинска. За хулигански прояви и сега има възможност за почивка до 15 дни в поделение на МВР.
Друг път. Няма оправия с "бъдещето" на България.
Да добре. Направо се почувствах спокоен и закрилен, престъпленията от този характер са с тенденция към рязък спад при наличието на общинската полиция. Нямам против да ме задържат за проверка само защото съм се затичал за предпоследното метро или просто защото нося фотоапарат на врата си, винаги, а при обаждане на 112 реагират на секундата.
"Лепенето" се прави с цел - недисциплинирани пешеходци да не пресичат между две превозни средства.
въпросът е отправен към Ялта ако прочете)?
Когато карах курсовете за Ц категория ни учеха , че безопасната дистанция е 1/2 от скоростта с която се движим. Сиреч , в градски условия ако караш с 45-50 км/ч трябва да имаш поне 20-25 метра дистанция .
Няма как някой инструктор да те е учил на това. Нещо не си разбрал, защото при описаната от теб скорост спираш за 4 метра. Това важи за магистрала,- ако караш със 120 и дистанцията с предния трябва да е 120 метра, но на магистрала съседното платно почти винаги те е свободно и при ситуация можеш да избягаш Но единици са тези които спазват това правило, и за това има толкова верижни катастрофи. В градът е друго. При 20/25 метра дистанция по светофарите колко автомобила ще преминат светофара ?
Нещо не си разбрал, защото при описаната от теб скорост спираш за 4 метра.
А за недисциплинираните пешеходци нещо да кажеш ,че пресичат 6 лентови булеварди, прескачат мантинели и минават между спрелите коли?И аз се "лепя" най-вече в задръстване , за да не мине някоя кола пред мен или пешеходец и да не го видя