Author Topic: Линии до курортите  (Read 1582 times)

Offline emmm_192

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
Линии до курортите
« on: 18.05.2020, 09:58:46 »
Здравейте!Понеже доста време не съм идвал във Варна искам да попитам има ли линии,освен 409 към момента посока Св.Св.Константин и Елена и Златни Пясъци

Преди време помня,че имаше линия 8 към Св.Св.Константин и Елена.Сега кои минават покрай района.Трябва ми транспорт за утре към Гранд хотел Варна?!

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
Re: Линии до курортите
« Reply #1 on: 18.05.2020, 10:12:16 »
Има три варианта - по-редкия и обиколен 31А до спирка Летовище с по-малко ходене, по-редовния пряк 409 или по-редкия пряк 9 до спирка Балкан с повече ходене. :rolleyes:
« Last Edit: 18.05.2020, 10:17:50 by V.Peichev »

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #2 on: 18.05.2020, 10:14:24 »
9 също минава по пътя към Златни пясъци, в момента навътре в Константин и Елена влиза само 31А. 8 вече не съществува. :)

Offline transtriumf

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #3 on: 18.05.2020, 11:54:09 »
Ако решите да ходите и до Златните, имайте предвид, че 409 към момента не обслужва комплекса, предвид ситуацията с коронавируса. До там ходи само линия 9.

Човек не е ли засадил поне едно дърво и не се ли е возил на Икарус не е живял.

Offline emmm_192

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #4 on: 18.05.2020, 12:56:32 »
До Златните,не  все още.Мерси за съдействието   А няма ли да ги пускат тия 209Б В    скоро  до Златните иначе :D :)

Offline dj_the_bus

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Николай Попов
    • Email
« Reply #5 on: 18.05.2020, 13:58:21 »
Така, по същество, че малко хаотично ми идва дадената информация:
За Св. Константин и Елена:
31А движи се на 60 мин. от ЖПГара, пред Катедралата (козирката) влиза в самия комплекс (спирките Летовище и Черноморец).

9 от ЖПГара, пред Катедралата (Козирката), Севастопол, ВИНС-а, Делфинариума (покрай Морската градина), минава по булеварда за Златни пясъци, без да влиза в курорта
409 от Аксаково, през Летището, Автогара, Катедралата (отстрани, където е цветния пазар), като 9 минава по булеварда, без да влиза в курорта. Движи се засега делник на 20 мин., празник на 30.

Вече зависи къде е целта с 9 и 409 може да се слезе на: Балкан, Брезите, Миньор, Слънчев ден. Като билетът до Брезите, Миньор, Слънчев ден е 1,60
-------------------

За Златни пясъци:
Само 9 (виж маршрута по-горе). Движи се на 1 час

------------------
Описах по-ключови спирки, защото няма споменато с какво се пристига във Варна (БДЖ, автобус, самолет), както и евентуални популярни места (за разходка, развлечение и тн). Вече на ЛС, Фейсбук и тн мога да вляза в детайли и конкретика.
------------------

209БЪРЗ- Съмнява ме да ти върши каквато и да е работа, още повече като "турист". Но така или иначе, по-вероятно е въобще да не го видим този сезон.

Offline emmm_192

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
    • Email
« Reply #6 on: 20.05.2020, 10:55:21 »
Ок,благодаря ви :)