Въпросните снимки на 2605 трудно можеха да се определят като снимки. А пък и рядко виждаме хубави нощни кадри. Както вече надявам се си разбрал, никой тук не споделя възгледите ти как трябва да се снима. Ще имаш повече успех като фотограф на някоя автоборса.
А ако наистина ти е трудно да постигнеш невероятната позиция в снимките си, това не говори добре за теб.
Понеже виждам че не правя изключение с оффтопика, продължавам:
Ето на изказвания като тези се уповавам като казвам че има "правилно" и "неправилно" мислене във форума и определени мнения и разбирания се налагат над другите от точно определени лица. Никой не е делегирал права на въпросния да изразява мнения от мое име и от името на всички, а доколкото знам статутът му във форума е като моя - регистриран потребител.
Ако трябва да говорим по темата аз от Емо Шиваров лоша снимка не съм видял и в случая го подкрепям като с просто непредубедено око се вижда че част от "правилните" просто се заяждат с него. Имало е случай когато и аз съм критикувал Емил поради една или друга причина, но на принципна основа, а не на заяждане.
Моля се повече хора да прочетат мнението ми преди да бъде изтрито.