Аз предлагам да се направят мводификации на двигателите на превозните средства в граския транспорт, да се движат с биодизел, който може да се внася или произвежда у нас, за сега знам, че има в Силистра такъв завод (Биодизелът ще е по-ефтин, ако се купува като олио, но не от търговската мрежа - заради ДДС, може да се внася от Гърция, където е по-евтино). С това ще се увеличат приходите, защото ще намалеят разходите, до колкото знам бензиновия двигател изразходва 2Х повече гориво от дизеловия за едно и също разстояние, а и двигателите по бързо се форсират!!! Скоро четох за дизелов двигат вече 49% коефициент на полезно действие - КПД!!! Това означава, че дори да се сменят с обикновен дизелов двигател ще се пести до 75% минимум гориво!!! Това ще позволи закупуването или произвеждането на превозни средства за градски транспорт в България, но модерни превозни средства с голям капацитет!!! Може дори да се увеличат заплатите , да се направи денонощно градския транспорт, да се направят нови спирки (старите да се подновят с нови, до тях за да влезаш в спорковата зона да си заплатиш цената на билетмчет, това ще увеличи събираемостта и ако тези монитои в автобусите, не да въртят едно и също да дават телевизионен канал, от тове ще печелят поне 1млн. седмично). Когато това се направи няма да има задръстваня в София!!! Също да се ремонтират участъците на трамвайте и да напрвят сприрките като на метрото на едно място и да не се навлиза в релсов път освена на кръстовища!!!