Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Все пак една нощна кола на повече от час не би била особено полезна. Дори с две чакането няма да е малко.
Повече от подигравка е последният автобус да е в 19.50 към жилищен квартал . 100 примерно не се движи в Неделя.
На спиркознаците е маркиран в зелено. Очевидно, това е цветовият код на излетните линии.На мен тоя бус ми прилича на кабинков лифт
За мен излетна е линия, която работи само в празнични дни. Но и това нещо е излишно.
Quote from: New_Passenger on 05.02.2020, 13:48:24На спиркознаците е маркиран в зелено. Очевидно, това е цветовият код на излетните линии.На мен тоя бус ми прилича на кабинков лифт Не е излетна линия. Зеленото е много светло, а и е написано Е123 по спиркознаците.
И какво го интересува масовия пътник дали е електроавтобусна или дизелово автобусна линия То по всяко време като резерва може да пуснат дизел на тази линия.
Quote from: Ivo on 06.02.2020, 12:27:02И какво го интересува масовия пътник дали е електроавтобусна или дизелово автобусна линия То по всяко време като резерва може да пуснат дизел на тази линия.Ако се случи Столичен електротранспорт да нямат изправен електробус, по-скоро ще остане открита колата, няма как да пуснат резерва на Автото. Различни компании са.