Случайно ми се падна един от тези вчера за няколко спирки. Честно казано привидно са доста запазени и комфортни, както ги помня в Берлин преди 10-12 години. Доста тихо работи, работи си климатик, вентилация и горе и долу. Според мен си е напълно на нивото на съчленените ни МАН-ове и по-добре от което и да е било ВМС или китайски. Не съм броил колко пътници има, но повечето места и горе и долу бяха заети, ако беше стандартен къс автобус щеше да е доста по нагъчкано и неудобно. Като цяло според мен са доста приятни автобуси и покупката е добра.
Моето мнение е че няма абсолютно никакъв проблем или пречка да си работят по дългите линии през седмицата заедно със съчленените МАН-ове. Например вместо Конекта по 76, 213, 305, 11-ката, 204 да ги въртят да ги пробват навсякъде на случаен принцип. Също биха били по-удобни на натоварени линии с къси автобуси като 604, 84. Останах с впечатлението и че пътниците ги харесват и им се радват чух от случайно качващи се " брей какви хубави автобуси са пунали"