Author Topic: Mercedes-Benz O530 GL (Capacity) (2***-2***)  (Read 1348 times)

Offline Stanislav_07

• Маниак
    • View Profile
Re: Mercedes-Benz O530 GL (Capacity) (2***-2***)
« Reply #40 on: 08.10.2026, 04:45:00 »
Само да им сложат номерата и герба на София ще е достатъчно, че като знам как нашите работници в депата развалят цветовете и ми става гадно.
« Last Edit: 08.10.2026, 04:47:18 by Stanislav_07 »

Offline Niko.G

• Наистина съм луд
  • ⁠A heresia das heresias era o bom senso.
    • View Profile
« Reply #41 on: 08.10.2026, 07:28:26 »
Само да им сложат номерата и герба на София ще е достатъчно, че като знам как нашите работници в депата развалят цветовете и ми става гадно.

Пълни глупости. Специално в Малашевци бояджиите са много добри, между другото. 2086 примерно, го направиха като нов, а беше върха на грозотията. Въпросът е с какво работят, а не как.

Offline difian

• Модератор
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #42 on: 08.10.2026, 11:28:44 »
Хайде да четем, преди да пишем и да започваме на ново дискусии, приключили 3-4 мнения по-рано. Защо да се правят в Малашевци, когато е редно доставчикът да ги докара и предаде във вид, готов за употреба? Или понеже поръчката на Марио с двуетажните милионници едвам дойде на самоход и после ги оправяха в гаража, сега и тези да са така?  :help:

Offline Chezare

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #43 on: 08.10.2026, 19:47:37 »
Може да залепят фолио поне на червената част, така както са облепени Смартроните на БДЖ.
Един бърз не много сполучлив опит😀

Ужасно. Оранжевото ми е най-противният цвят… по-добре да ги оставят червени.
Най-лесното, ефективно и щадящо финанси решение е елементарно - разтегляне на разписанията, намаляване на средната скорост на придвижване и свеждане до минимум ролята на GPS-и, говорещи автобуси, табла и всякакви подобни електроники, които само утежняват основните процеси.

Offline T_4

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #44 on: 09.10.2026, 00:25:55 »
Пък и защо да няма още една разцветка в софийския лунапарк  :crazy:
Офтопик: като прочетох това се сетих, че през лятото се возих на виенското колело от бившия София Ленд, което в момента се подвизава в Dreamland в Маргейт, Кент, Великобритания. Влакче тип "гъсеница" от Слънчев бряг му прави компания, а преди това е имало още една атракция от София ленд.

По темата: кога се очакват да започнат тестовете и колко автобуса се очаква да участват? Има ли някакъв шанс първата партида да тръгне преди Коледа?

Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775