Вижте страниците на сдружение Градски транспорт и инфраструктура bgtransport.org и Facebook
От мен похвала за избора на облекло на водачите на 1103 тази сутрин и едно землянско БМЦ, но му забравих номера. И двамата бяха костюмирани отгоре додолу, като този на 1103 си беше вързал и вратовръзка.
6137 втората смяна. Браво за най-поддържаната Кобра, интелигентия водач и пуснатото "Енерджи" по уредбата в пътническия салон.
Похвала за колегата georgi64 за снощното приятно каране в мразовитата вечер.
Стига бе, "мразовита" (?) ... Къде си ходил снощи? В София беше около 10 градуса.
Quote from: emm_1968 on 29.04.2011, 07:44:16Стига бе, "мразовита" (?) ... Къде си ходил снощи? В София беше около 10 градуса. Допреди седмица бях на място, по-северно от София, където през 2 през нощта беше 23 градуса. Така че съм съгласен с Кайзера и аз протестирам!
Искам да похваля ватмана втора смяна на 2003. Много добър водач, развива в правите участъци доста висока скорост, изкачва хората които са закъснели за да се качат в трамвая. Прави ми впечатление, че той почти не говори по мобилния телефон, за разлика от някои други негови колеги. Като цяло много добър водач.
Втората смяна на 8010.. не бях очаквал да срещна толкова възпитан и любезен шофьор по онези географски ширини, по които преминават автобусите, обслужващи 72 линия.