Казах 90-те като десетилетие, а не 90-та като година.

Мисля, че трябва да е било в периода 1992-1994, когато ходех на детска градина. Казах на майка ми че ще отида да го разгледам и ако е отворен да се кача в него (явно още от малък превозните средства са ме влечали) обаче не беше.
Началото на 90-те явно е било доста интересно време за квартала "Хаджи Димитър", защото освен тази находка имаше много зарязани соц возила, камиони и бусове. Помня и една Симка. Даже и това си имахме - кафене/будка с много нестандартна форма, тогава ми изглеждаше като космически кораб. Ето тук някой друг е писал за нея:
http://detstvoto.stage.bg/index.php?newsid=2862Но да не отклонявам темата - най-вероятно става въпрос за 9Tr или Граф и Щифт (не помня дали беше съчленен или единичен вече), но ясно помня кръглите фарове. Странното е че като гледам снимките предницата на Граф унд Щифт повече прилича на това, което видях тогава, обаче онзи тролей май беше единичен. Или просто съзнанието ми ме заблуждава, все пак тогава бях дете.
Някой, не беше ми споменавал, че преди сме имали толкова много тролейбуси, че не са се побирали в депата. Тогава възможно ли е, ако това е причината, този да е бил повреден и докато дойде време да го оправят за да не взима място да е оставен там например? Особено ако покрай паркинга минава мрежата, не се сещам точно къде е в момента.
Точно това е най-странното - там не няма контактна мрежа в близост!