Такаааа, не знам дали на някой София му се струва малка или голяма, но онзи ден сутринта 102 взе разстоянието от Красно село до Дианабад, което стандартно е не повече от 20 мин., за 45 мин.!!! Та не знам какво справедливо виждате в това, да ви карат да си взимате билет за 1 час примерно, за разстояние, което се взима за под 1/2 час...Аз на това му викам ДЕБЕЛО ПРЕЦАКВАНЕ!
И още нещо - бях пуснал тема в официалния форум на СКГТ, за това как в 102 се качват 3-ма ТЪПИ КОНТРОЛЬОРИ, прерашкват целия автобус, свалят 1 сама мацка, а двамата мръсни, гнусни, черни мангали седящи срещу мен, даже не ги проверяват от страх, да не им направят нещо. И понеже бях задал неудобни въпроси от сорта на от къде на къде ще изискват от всички останали да сме редовни, като от мангалите не го изискват, темата ми въобще не беше публикувана от невменяемия модератор на СКГТ... Само че аз питах там и питам, и тук сега - до кога ще е тази дискриминация към "белите" българи и докога мангалите ще са привилигировани в ГТ?! Трябва ли 100 такива като мен да ги осъдят за дискриминация в полза на мангалите, за да почнат да учат онея свои плужеци, нар. служители, да проверяват, свалят и глобяват и мангалите?! Понеже аз иначе се чувствам ДЕБЕЛО ОЩЕТЕН!