Author Topic: Антиобществени прояви на пътниците  (Read 321657 times)

Offline T_4

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Е, не, няма такива идиоти. Иначе по маршрута на А120 са фенове на Сталин, защото името му е/беше написано в няколко Икарус-а и на доста от спирките.
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline ivan3275

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Автобус 2003 е надраскан с маркер на пластмасовото покритие в салона след последната врата и то с надпис за Сталин и Путин. :angry: :angry: :angry:
Да точно това беше написано и в 2010,за което споменах по-горе в поста си.

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Явно е един и същ кретен, който ползва редовно 120 и държи да се знае, че им е фен...

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
Лошото е че същия драска и спирки, и знаци и автобусите по 88, явно зрънцето с маркер е едно и също. Просто трябва да се направят усилия, за хващането му.

Offline sle3059

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
Здравейте! Отдавна чета форума, но днес се регистрирах и това ми е първото мнение. Искаше ми се да е по хубавва причина, но уви.... Днес, слизайки от един от новите автобуси, погледнах към задния капак и видях как е издраскан с маркер. :( Бих искал да чуя коментарите ви за тази отвртатителна постъпка.
П.С Извинявам се за лошата снимка, но  беше тъмно и снимах с телефон. Инвентарният и регистрационният номер ги закрих за всеки случай, за да не докарам наказание на шофьора без да искам. :)

Offline Emperor

• Нямам спирка
    • View Profile
Случват се такива неща  :( Не е добре, но не е за преувеличаване :D Мен много ме ядосва че са драскали по 1683 ама на никой не му пука за трошките а само за новите манове.
Шофьора не може според мен да бъде наказан за това :D
« Last Edit: 06.10.2014, 23:07:09 by Emperor »

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Вчера на 4 рейса в Ст. град са им счупили стъклата по 102.....
1164 е единия, другите не знам кои са

Online Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Вчера на 4 рейса в Ст. град са им счупили стъклата по 102.....
1164 е единия, другите не знам кои са

В следващата седмица 102 да е с 4 коли по-малко !!!! Докато не се научат пътниците и минувачите да съобщават за вандали, а не да се правят на ударени, да си чакат по 1:30ч. райса.  :help:

И за да не съм оффтопик: 3107 още си се движи с графитите отзад.  :/

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Как ще съобщиш за нещо което се случва по тъмната част на деня и хвърлят камъни отвънка?
И като съобщиш какво? Ще ги хванат? Ще ги накажат? Стига глупости.

Online Neronov

• Нямам спирка
  • R.I.P 1210
    • View Profile
Не го казвам сериозно, просто трябва хората да се замислят малко, преди да ги подминават.  :help:

Аз ще ти дам пример- един път на слизане в Младост от Каратски автобус слязохме аз и още 2 хлапета. Тръгнаха навътре към блоковете, изчакаха автобуса да тръгне, извадиха въздушни пистолети и се прицелиха в него. Добре,че ги видях и и замалко щаха да ядат бой. Но хората,преминаващи по тротоара и които ги видяха,само ги изгледаха и си продължиха,без дори да им кажат нещо.

И като съобщиш какво? Ще ги хванат? Ще ги накажат?

В нормалните страни -да,очаква се дори да ги осъдят, но си прав- в България най-много да ги похвалят за точността.  :fan:
« Last Edit: 24.10.2014, 19:51:57 by Neronov »

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
1165 на 102 със счупено стъкло след първа врата на спирката на 94 на CCS. Камъните, хвърлени по това стъкло са били поне 3!

Offline snaipera

• Наистина съм луд
    • View Profile
1165 на 102 със счупено стъкло след първа врата на спирката на 94 на CCS. Камъните, хвърлени по това стъкло са били поне 3!

1168 също... при 2ра врата.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Камъните са хвърляни в района на Симеоновско шосе, близо до улицата, която води към прекия път към Зоопарка. Показаха ми как от една уличка на по-ниско ниво има пътека към Симеоновско шосе. Та от близките храсталаци се обстрелват автобусите. В района има много охрана на живеещи, както и полиция. Полицаите са извършили оглед и са образували дознание срещу неизвестен извършител. Не знам що за идиоти са тия, които мятат камъни :qdosan: :qdosan: :qdosan: :qdosan:
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Те ги карат подред... :help:

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
:qdosan: :qdosan: :qdosan:

:arrow: Никога повече от новите манове по А102, според мен!

А в случая е имало какво да направят полицаите, ако наистина това се е случвало на едно и също място 6 дни поред :arrow: можело е да застанат някъде в засада в района и да чакат кой ще дойде да хвърля къмани след втория, третия ден!
vasko - оригиналът! :)

Offline lopik

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Не съм много убеден, но дали това не е поредното предизвикателство из интернет, в което нафрашкани тийн идоли търсят вниманието на не по-умната нежна част от населението на 16-годишна възраст ?!

Offline vasko

• Нямам спирка
    • View Profile
След втори прочит на мнението на автора на информацията в рубриката на Нова телевизия, съм съгласен с него!

В столицата няма граждани, има паплач и кибици, които само наблюдават безучастно.

Ако имаше повече хора с гражданско самосъзнание, можеше веднага след обстрела с камъни да слязат и да се опитат да хванат (догонят) вандалите...
vasko - оригиналът! :)

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Тука полиция няма,
има но тя е всичко друго, но не и в помощ на хората, а точно обратното! Нищо не става от тия.
И да ги хванат какво ще направят, ще ги задържат за 24ч., ще дойде да се разпише някой за тях и са свободни.

И може би автобусите са повече от 8, само за един ден бяха 4 рейса строшени.

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Все едно ако ти беше там щеше да тръгнеш да ги гониш. Готов съм да се хвана на бас, че ако някой отвлече автобус, пътниците няма да се намесят. Някой може да се престраши да звънне в полицията, но никой няма да посмее да се разправи с побъркания, който е решил да покара рейс. Такова ни е гражданското съзнание. И няма какво да си кривя душата, аз също не бих подгонил вандалите.