Author Topic: Абонаментните бюра  (Read 35562 times)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Re: Абонаментните бюра
« Reply #40 on: 03.09.2016, 21:38:15 »
Да, защото този отчет се прави СЛЕД работно време. Но българинът, особено ако е държавен служител, смята, че ако работното му време е до 7, той трябва в 7 да е на изхода. А да си до 7 означава в 7 да си оставиш нещицата и да сф приключиш работния ден, а след това да си ходиш.
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 646173605
    • View Profile
    • Моите снимки
« Reply #41 on: 03.09.2016, 22:31:14 »
Искам да ви споделя възмущението си от двете дърти бабички които работят в бюрото което е при Техническия университет в Дървеница. Постоянно се заяждат с хората без причина, а пък недай си Боже да попиташ за нещо- само стой и гледай какво става! Абсолютно недопустимо отношение, както в професионален, така и в чисто човешки план. Един път имаше едно младо момче, облечено с риза и изключително любезно отношение, но съм го срещал само един път. Та мисълта ми е, че може, стига някой да иска...

Зимата изгониха 2 момичета на студа, защото им било "много населено". А бяха те и още по 1 човек на каса. На всички познати съм им казал да не използват това бюро. Като бонус около обед винаги мистериозно им се губи Интернет връзката и съвсем случайно им се напасва с края на обедната почивка. Ама това е случайност.  :D

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
« Reply #42 on: 13.09.2016, 12:36:45 »
Това е мъжът, който не пусна бабата с бастуна да мине по-напред на опашката

Най-възмутителното в статията е защо няма столове за чакащите? А поведението на господина е типично по нашенски.
« Last Edit: 07.10.2016, 13:31:47 by difian »
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Online 2828

• Защо пиша толкова много?
  • 506
    • View Profile
    • Email
« Reply #43 on: 13.09.2016, 16:56:02 »
А още по-възмутителното е, че за да си заредиш картата трябва да чакаш по опашки, вместо да има автомати. И ако случайно се опиташ да си заредиш картата след 20:00 нямаш никакъв шанс за това и трябва да си купуваш билети, за да ти излезе тройно по-скъпо. И после ЦГМ иска да няма гратисчии... Кофти постъпка на човека наистина, защото на възрастната жена и е било лошо и изобщо не е била нахална, за разлика от други неини връстнички, които без да им е лошо, а просто са се натоварили с 10 кила зеленчуци, имат нахалството да искат да те предредят. Но както казах по-нагоре, и ЦГМ имат голяма вина.

Offline comet

• Наистина съм луд
  • MAN Lion's City
    • View Profile
« Reply #44 on: 13.09.2016, 17:44:32 »
Ако имаха интерес от това да печелят, щяха да си направят работното време от 6:00 до 22:00. Тях изобщо не ги интересува какво се случва с хората.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Моите снимки
« Reply #45 on: 14.09.2016, 12:06:45 »
А още по-възмутителното е, че за да си заредиш картата трябва да чакаш по опашки, вместо да има автомати. И ако случайно се опиташ да си заредиш картата след 20:00 нямаш никакъв шанс за това и трябва да си купуваш билети, за да ти излезе тройно по-скъпо. И после ЦГМ иска да няма гратисчии... Кофти постъпка на човека наистина, защото на възрастната жена и е било лошо и изобщо не е била нахална, за разлика от други неини връстнички, които без да им е лошо, а просто са се натоварили с 10 кила зеленчуци, имат нахалството да искат да те предредят. Но както казах по-нагоре, и ЦГМ имат голяма вина.

Чудя се през 2040 година ли ще видим автомати за закупуване на билети и карти и съответно тяхното зареждане? Отделно точно заради нахалните бабички, хората вече не отстъпват място на възрастните. Таргета на градския транспорт е именно пенсионерите и като скорост и като маршрути и като преференции. Опашките в момента са заради учениците и 15 септември и по точно тези деца, които все още си купуват превозни документи.

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #46 on: 14.09.2016, 19:33:15 »
Както аз чакам бабичките на опашки, така и те мене ще чакат! За това е опашка и си има ред!
И без това цял ден работа си нямат, ще дойдат като има по-малко хора.

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
« Reply #47 on: 14.09.2016, 23:16:33 »
Само на мен ли ми се струва, че тези опашки започнаха, откакто въведоха електронните карти, които уж трябваше да бъдат улеснение?
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline Petko21

• Нямам спирка
  • Техника
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Моите снимки
« Reply #48 on: 15.09.2016, 14:51:48 »
Струва ти се... преди въвеждането на електронните карти съм чакал с часове да ми издадат хартиена карта в ламинирана опаковка. Сега поне не се занимаваме със снимки и подобни глупости. И сега дори около 15 септември пак можеш да минеш за около 15-20 минути.

Offline T_4

• View Profile
« Reply #49 on: 02.01.2017, 18:26:12 »
Абонаментното бюро на крайната спирка на ТМ10 в кв. "Хладилника' явно е само за украса. Беше на мястото си август месец и си мислех, че има някаква временна техническа причина да не работи. Излизам преди два дни и понеже щях да пътувам 3-4 пъти, предпочетох да си купя карта за деня вместо да дупча билети. Това обаче не стана, защото в квартала никъде няма пункт, а по стари спомени на касата на МС "Витоша" не предлагат карти.

Как точно ЦГМ и СО смеят да твърдят, че стимулират пътуването с карти, след като няма от къде да се купят?  :/ :neznam: Ако имах кола, щях да се върна обратно да вкъщи и да се кача на нея. Големи интервали на движение, бавна скорост, липса на превозни документи - транспортът е просто чуден! 
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline mihailo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #50 on: 02.01.2017, 19:04:09 »
Е, ще накарат шофьори и ватмани да продават и карти. Може и електронни карти да почнат да зареждат. Вместо да отворят места за разпространение на превозни документи. Иначе непредпочитан вариант е лафка - има я и на двата изхода на метростанцията вече...

Offline T_4

• View Profile
« Reply #51 on: 02.01.2017, 19:08:26 »
Да, забелязах Лафка, но там едва ли има дневни карти  :crazy:

Offline coast96

• Маниак
    • View Profile
« Reply #52 on: 02.01.2017, 19:48:21 »
Според мен беше по-добре да го преместят долу в подлеза на метростанцията-така щеше да има повече гишета и по-малко опашки пък и всички щяха да са на топло през зимата и на хладно през лятото.

Offline bonbon

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #53 on: 02.01.2017, 20:24:08 »
Това обаче не стана, защото в квартала никъде няма пункт, а по стари спомени на касата на МС "Витоша" не предлагат карти.

Дневни карти се продават на касите във всички метростанции. Би трябвало и на Витоша да се предлагат.

Offline T_4

• View Profile
« Reply #54 on: 03.01.2017, 22:48:34 »
Прав си. Днес успешно закупих карта от южния вход на МС "Витоша", но преди са ми отказвали от северния. Надявам се сега редовно да има карти и на двата. Все пак не много хора, които искат да ползват трамвай или автобус от някоя от спирките ще се сетят да ходят до метрото за карта, да не говорим, че талони там не се продават.

Offline comet

• Наистина съм луд
  • MAN Lion's City
    • View Profile
« Reply #55 on: 04.01.2017, 09:32:17 »
Уважаеми клиенти, във връзка със строителството на 3-ти метродиаметър, считано от 05.01.2017 г. (четвъртък) се закрива пункт за продажба на превозни документи на бул."Вл. Вазов" посока ул."Тодорини кукли" спирка на ТБ 1, 2, 4; А 78, 79 и 120.
Уведомяваме ви, че е разкрит нов пункт за издаване и зареждане на електронни карти в Автогара "Подуяне", ул."р. Велека" с работно време за клиенти всеки ден от 7:15 ч. до 18:45 ч.

Offline T_4

• View Profile
« Reply #56 on: 06.01.2017, 13:54:39 »
Явно някой чете форума. Поздравления и благодарности  :fan: ;)

Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че електронни карти могат да бъдат зареждани и в пункт за продажба на превозни документи в кв. „Хладилника”, последна спирка на ТМ № 10. Обектът е с работно време за клиенти всеки ден от 7:15 ч. до 18:45 ч.

Offline TRAMS SOFIA

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #57 on: 01.09.2017, 13:46:24 »
Уважаеми клиенти, от днес, 01.09.2017 г. на Летище София - Терминал 1 и Летище София - Терминал 2 са разкрити пунктове за продажба на превозни документи с възможност за издаване и зареждане на електронни карти.
Обектите са с работно време за клиенти всеки ден от 06:15 ч. до 21:00 ч.

Колкото по-малко е сърцето , толкова повече злоба носи.

Offline fafan

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #58 on: 01.09.2017, 16:55:12 »
Къде точно се намират бюрата? Вътре някъде в терминалите или на спирката?

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Невъзможното иска само малко повече време
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
« Reply #59 on: 08.03.2018, 23:13:58 »
Ден - 8.3.2018 г., пътуване - метростанция „Западен парк“ - метростанция „Константин Величков“, след което с трамвай до пазара в „Красна поляна“, след което пак с трамвай до Халите, след което връщането ми оттам щеше да се осъществи с метро или иначе казано трябваше ми еднодневна карта, за да ми е максимално изгодно, но как стоят нещата с възможностите да си я закупя. В „Люлин“ има само две абонаментни бюра и те са до метростанция „Сливница“ и на пазара, но нито едно не ми е по възможностите, а обикновено не разполагам с възможност да си удължавам пътя с отбиване до станция „Сливница“ специално за целта. След това до станция „Константин Величков“ отново няма откъде да си закупя така необходимата еднодневна карта, а същото се повтаря и в „Красна поляна“. И в крайна сметка, тъй като имах път до „Сердика“, а оттам щях да си купя карта, но нямах достатъчно пари в себе си трябваше да пътувам гратис с 22 от „Красна поляна“ до Халите, а накрая заваля дъжда и ми провали плановете, така че дори не успях да си изплатя картата и вместо да дам 3 и 20 за две пътувания дадох 4 лева. И в крайна сметка излиза, че в „Младост“ I например може да има две бюра едно до друго и едно в голяма близост, говоря за двете до станция „Младост I“ и това до блок 43, „Люлин“ ще се обслужва само от две бюра, а в „Света Троица“, „Разсадника“ и „Красна поляна“ няма да има нито едно. Чудна картинка.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!