Ден - 8.3.2018 г., пътуване - метростанция „Западен парк“ - метростанция „Константин Величков“, след което с трамвай до пазара в „Красна поляна“, след което пак с трамвай до Халите, след което връщането ми оттам щеше да се осъществи с метро или иначе казано трябваше ми еднодневна карта, за да ми е максимално изгодно, но как стоят нещата с възможностите да си я закупя. В „Люлин“ има само две абонаментни бюра и те са до метростанция „Сливница“ и на пазара, но нито едно не ми е по възможностите, а обикновено не разполагам с възможност да си удължавам пътя с отбиване до станция „Сливница“ специално за целта. След това до станция „Константин Величков“ отново няма откъде да си закупя така необходимата еднодневна карта, а същото се повтаря и в „Красна поляна“. И в крайна сметка, тъй като имах път до „Сердика“, а оттам щях да си купя карта, но нямах достатъчно пари в себе си трябваше да пътувам гратис с 22 от „Красна поляна“ до Халите, а накрая заваля дъжда и ми провали плановете, така че дори не успях да си изплатя картата и вместо да дам 3 и 20 за две пътувания дадох 4 лева. И в крайна сметка излиза, че в „Младост“ I например може да има две бюра едно до друго и едно в голяма близост, говоря за двете до станция „Младост I“ и това до блок 43, „Люлин“ ще се обслужва само от две бюра, а в „Света Троица“, „Разсадника“ и „Красна поляна“ няма да има нито едно. Чудна картинка.