Понякога просто се изумявам какви тъпотии се мъдрят

Тм6 скърцал, тм3 да ходи до Лозенец, да си скрибуца нещо... Е няма пълна угодия на тоя свят. И аз искам да има транспорт от т.А до т.Б, но няма винаги възможност за такава връзка без прекачване. А64 до НДК, за да я има връзката НДК-Хладилника. Е да, но като го забатачиш и без това нередовния и адски нарядко 64 в задръстванията, то въобще можем и да я закрием.
И така едно обобщение с коментари върху предишния пост:
Тм 6 винаги като тръгва и спира има един страхотен стържещ звук, докато пропътувах от ПГБТ до Пиротска за 20 минути в трамвая почти нямаше места, на всеки светофар чакаше по много и особено скрибуцащия звук при придвижване, спиране и тръгване. - Ами не може, щом на теб не ти харесват трамваите, да ги шитваш някъде, където на теб ти е кеф. Да, трамвайния транспорт не е в цветущо състояние, но нали сега правят ОР на мотрисите, които се движат по тази линия, имай малко търпение. Гадното феродо не е за тази тема.
тм 6 -до Съдебна палата - безмислено е до Лозенец при наличие на метро и тм 1 - Е, да, има дублирания, но ти сам казваш, че почти е нямало места. Нагоре към НДК и Лозенец не е много пълен, но си има стабилно хора

тм 1 и 7 - по сегашните си маршрути, няма смисъл от колелото на месарницата - ми да направят пробно за 3 месеца тм7 до Месарницата, пък да видим ще има ли хора. Не можеш да шитнеш тм7 до Надлеза, а и не може да остане да върти по Струга, трасето е с временен статут

тм 3 - до Лозенец нещо да върти до там, връзка между двата мола - Е на това изказване ми идва да напълня форума с

. Ми да имало връзка между двата мола. Е, да, тм3 със сегашния си маршрут е безумие, но с предложения от теб трябва да пуснем по една лагерница на всеки кръгъл час, барем се качи някой мОлец.
64- НДК - център по хигиена за да се направи връзката Хладилника-НДК - коментирах - 3 дни път с камили ще стане това, а и ще стане още по-нередовен и по-нарядко
Но със сигурност трябва 85 да се върне по стария си маршрут, понеже някои хора не искат да използват трамвай - това е малоумно оправдание. А и не може 85 и тм 6 да се дублират в частта със нормален пътникопоток, а на други места да не минава и една линия дори, и хората да трябва да пресичат целия квартал, за да стигнат до някакъв транспорт. Има едно решение за теб - купи си кола.

Коментарът ми със сигурност е прозвучал грубо и остро, не искам да обидя никого, но на някои хора им писва да слушат едно и също непрекъснато. И това да е във всеки втори пост на няколко теми. Имаше виртуално деловодство, можеше да пуснеш няколко жалби с разумно решение и подкрепено с някакво доказателство, а не с оправданието, което ти даваш. Сега вариантите са три - жалба до общината, жалба до М. Луиза 84 или ходи при арменския поп