Факт-с телевизори е по-готино и по-дизайнерско, ако цената им е съизмерима с точкови табла няма лошо да е така. Само да махнат това с М4 да не се бъркат хората и ще е ок. И ако може да измислят някакви схеми над вратите във влаковете, където светеха едни квадратчета. Беше готино с тези квадратчета ориентировъчно в коя част от маршрута се намираш. Ако четат и може пак да направят активна тази функция ше е супер. Няма нужда от тези схеми сега над вратите, при положение че същите ги има и до тях.
Друго, което ми прави впечатление и ми се случва няколко пъти. Прибирам се откъм центъра с влак, който е за бизнеспарка, но на всяка станция се съобщава вътре че "влакът се движи посока летище София" и около Мусагеница или Г.М.Димитров машиниста започва да съобщава по микрофона че влакът ще се движи посока бизнеспарк. 2-3 пъти ми прави впечатление това, явно има техн. проблем в оповестяването. Но като цяло е по-скоро изключение да стават такива бъгове, повечето пъти всичко си е ок.
Та, освен М4 и светещите квадратчета, мога да кажа че информацията, оповестяването в метрото са на много високо ниво и хората се оправят, само това М4 много ги бърка защото реално такова нещо няма.