Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434334 times)

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Официално: не е цензура.

А причините за заключването може да ти ги каже само модератора, който я е заключил, а именно blagun.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
^И според мен не е цензура. Но дискусията се е "изродила" (изместила в личностни нападки в поне две - три посоки). Иначе като цяло темата е добра и актуална, но точно двама от участниците в нея са я превърнали в оффтопик.

Не е никаква обида, просто самосъзнанието ти е изкривено !
А това не е ли обида? Препоръчвам ти да намалиш малко с дрязгите с другите потребители. И Красен не ти е виновен ни най - малко - с него се водят смислени дискусии, в които можеш да изкажеш свободно мнението си, без да очакваш, че ще бъдеш наруган, обиден или подобни глупости.

Всъщност, четейки мненията на Васко започвам да си мисля, че той си е напълно нормално мислещо момче, но понякога в стремежа си да изложи мнението си проявява доста голям максимализъм, което няма нищо общо с левите убеждения, които му приписват някои противници на левите идеи.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Цялостна концепция за градската мобилност в София никак не е лесна работа, нито пък е за една тема. Нито пък се прави от един човек. Тя има толкова раздели и подраздели, колкото видове мобилност има (като започвем от пешеходците и завършим с експресния ГТ). И основният и принцип е интегрираност на тези видове - нещо което особено липсва на сегашния принцип на действие в СО - всяко решение: само за себе си. Дискусия по темата винаги е добре дошла.
Но както написах в темата, подобна не се получи. От Васко бяха изложени наивни и не особено смислени аргументи. Да се нарича това "концепция" е най-малко нахално (за материал, претендиращ да е такова, "Мот Макдоналд" получиха сериозни пари). Нарочно оставих темата свободна в продължение на две седмици, но очевидно нищо ново не се измъти, освен дежурните бълвочи: да забраним това, да забраним онова, да контролиране това и т.н. При това повторени без промяна по сто пъти. По подобен непродуктивен начин не се прави концепция даже на Пхенян. Най-малкото във времето на Гугъла следва да се потърси, как си решават проблемите в градове, съизмерими със София. София не е уникален град във вселената, а нормален европейски град с проблеми, изразяващи се или преодолени и на други места.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Явно не сте забелязали , че съм изтрил всичките си мнения т темата Т8М-900 . Направих го , тъй като модераторите на този раздел - не знам кой от двамата отново съвсем тенденциозно са изтрили мнение , което може да нее изцяло по темата , но определено превъзхожда по съдържание оставени постове в темата . Въпросният пост не е мой , но с изтриването на моите демонстрирам протест срещу тези действия от страна на модераторите .Не знам покакви критерии вземате това решение - за триене , но ви уведомявам , че видя ли и в други теми подобно поведение - ще трия и от там всичките си теми . С изключение на темата София 65/70. Не искам да звучи като заплаха - простови информирам .
Ако все пак прецените - можете да възстановите мненията ми , които считате , че са полезни .

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Би ли посочил конкретното мнение.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile

Offline RADOCVET

• Нямам спирка
  • http://bgtransport.org/
    • View Profile
    • Email
Значи остава да обявиш гладна стачка.

Не ти отива най-малко на годините подобни плоски и дребнави номера. Има къде по-ефективни начини, ако си решил да адвокатстваш на някого. Освен това си има досъатъчно добре работеща процедура за изразяване на несъгласие с действията на кой да е участник от Форума и не вижда защо считаш за уместно да занимаваш всички с детинските си изпълнения.
Може да нема ред, ама требе да се спазва!

Offline T_4

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Имам въпрос относно, постовете, свързани с материали за ГТ от чужбина. Бих искал да споделя една страница, където се обявяват консултация прeди промяна на маршрут на автобус и едно клипче за обучение на автобусни водачи. "Транспортът в Западна Европа" ли е най-подходящата тема?
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Имам въпрос относно, постовете, свързани с материали за ГТ от чужбина. Бих искал да споделя една страница, където се обявяват консултация прeди промяна на маршрут на автобус и едно клипче за обучение на автобусни водачи. "Транспортът в Западна Европа" ли е най-подходящата тема?
Има теми по различни държави. Ако твоят материал не е за нито една от тези държави, има обща тема: "ГТ в европейските столици"

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Темата Моделизъм се е превърнала в битпазар.Моля , да почистите. Благодаря!

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Защо ? Това значи да се изтрият и постове на други съфорумци. Предлагат се модели на градски транспорт все пак -  не са печки и перални.. не виждам проблем.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
А защо няма специална тема за продажби на макети на превозни средства на Градски транспорт?

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
Защо да се прави нова тема - като до момента са пускани не повече от 4-5 обяви от както съществува форума ?
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Много рожденици днес. При това повечето са влизали само в деня си на регистрацията. Не ми пречат, но нали имаше някаква практика да се трият ботове?
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Много рожденици днес. При това повечето са влизали само в деня си на регистрацията. Не ми пречат, но нали имаше някаква практика да се трият ботове?
В момента, когато някой от тях се активира, получава 100% предупреждение. Такива са 245 потребителя. Но е практически невъзможно да бъде прегледан и разчистен списъка от 2594 потребителя на форума.
« Last Edit: 02.02.2016, 22:05:00 by blagun »

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Ясно ми е. А и все пак по-добре да има неактивни такива потребители, отколкото да се вземе да се банне някой реално желаещ да влезе.
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline fgm

• Запален по ГТ
    • View Profile
А невъзможно-взема си иедене и пиьене в прилично количество за 10-ма човека и глей кво стаа  :devil:

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
В момента, когато някой от тях се активира, получава 100% предупреждение. Такива са 245 потребителя. Но е практически невъзможно да бъде прегледан и разчистен списъка от 2594 потребителя на форума.
Моля те - дай ми твоята парола и никнейм , за да се пробвам да прегледам и разчистя форума от мъртвите души .

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
Не е редно - защита на личните данни  :)

Offline bigblondewolf

• Маниак
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 55310178
    • View Profile
Може ли да ги сортирате по рожден ден? Ако изскочат стотици с един и същи ясно...
Семейният скандал е като рок концерт. Винаги започва с новия материал и завършва със старите хитове