Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 434194 times)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
На мен ми прави пък впечатление, че всеки, получил ВИП статус, изведнъж откача.

Ти затова ли драпаш за ВИП статут?

Мне, аз съм жив пример за обратното през всичките години, когато бях ВИП :)
Висенето по кабините вреди сериозно на Вас и на другите около Вас.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
На мен ми прави пък впечатление, че всеки, получил ВИП статус, изведнъж откача.
За да те успокоя , ще ти кажа ,че - първо -по собствено желание ми бе отнет ВИП статуса преди година .Съвсем скоро по преценка на Ръководството ми бе върнат. Ако мислиш ,че ВИП статуса има някакъв имунитет - жестоко се лъжеш . Правилата са за всички.
От известно време познавам и лично Михайло и мога да кажа смело , че сме приятели , но нека той да ти сподели на л.с онзи ден какво му написах , относно негов пост в Трамваи .
« Last Edit: 15.02.2013, 18:55:03 by София 70 »

Offline did_ko

• Нямам спирка
  • гигантски радиоактивен термит - мутант
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Напълно съм съгласен с всичко, което си написал. Но истината са ми казвали многократно - тук има правила (налагани от модераторите) - или ги спазваш, или не пишеш във форума, никой не те задължава. Двойният стандарт е почти признат публично, като една от формите му е делението ан потребители на ВИП и останали, нещо, което в почти всеки форум е недопустимо. . Егати логиката, но просто се примирих с това.
За момент се почувствах като част от ВИП групата в този форум :D.

Иначе приканвам Агента да престане с излиянията си, че ако имах права сигурно за последните дни щеше да отнесе поне 30 процента.Овладей малко емоциите си момче.
« Last Edit: 15.02.2013, 23:04:23 by did_ko »
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
Който имаше въпрос, получи отговор. Ако оговора го удоволетворява, или пък не го удоволетворява, но е склонен да го преглътне, нека продължи да използва форума, ако не е готов да го преглътне - да спре да пише. Колкото и да се жалвате от ужасното отношение - това е положението.
И тези, които са "на всяка манджа - мерудия", да престанат да пишат едни и същи неща след оплакването на някой друг и като си помислят да го направят - просто да си прочетат отговора от предния път. Писна ми да си повтаряме едно и също. За тях също важи написането по-горе.
Смятам въпроса за приключен. Ще се налагат наказания за повторно писане на въпроси и мнения, на които вече сте получили отговор!
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile

За да те успокоя , ще ти кажа ,че - първо -по собствено желание ми бе отнет ВИП статуса преди година .Съвсем скоро по преценка на Ръководството ми бе върнат. Ако мислиш ,че ВИП статуса има някакъв имунитет - жестоко се лъжеш . Правилата са за всички.

Да, дори и аз се чувствам леко виновен, че след конфликт между теб и мен пожела да не си ВИП, поне това мога да го твърдя, т.к. имам ЛС. И винаги съм смятал, че си един от най-полезните потребители, най-малкото уважавам всички, които познавам виртуално още от 2003 г. Но вече си е твое решение колко и каква информация ще споделяш. За второто си прав, и аз като бях ВИП отнасях бая наказания.
Но както и да е, смятам, че трябва да сме добронамерени един към друг, все пак имаме някакви общи интереси като сме в един форум.
Тези последните са повече за "Мнения за форума".
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
Поздравления от мен за администраторския екип. Вчера се чудех дали да се включа в спора тук и да спомена, че пепи1997 беше изгонен за далеч по-малки провинения (по мое мнение) в сравнение с други потребители и да повдигна въпроса за неговото евентуално връщане на правата му да пише във форума. Браво.

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
Благодаря на екипа, че ми върнаха правата за писане във форума, както и на хората застъпили се за мен. :)

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Все пак Пепи беше съпричастен и не остави форума за почти двегодишното си наказание. Браво!

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
Добре дошъл на pepi1997. Пожелавам му да гради собствена личност, да не му влияе шофьорския манталитет на поведението във форума.
Надявам се да преразгледате и положението на giorev след кратък период.
------------------------

Offline Svetoslav

• Наистина съм луд
    • View Profile
Благодаря на екипа, че ми върнаха правата за писане във форума, както и на хората застъпили се за мен. :)
Хубаво е, че те върнаха, надявам се да си преосмислил поведението си от преди и да продължаваш да бъдеш полезен на форума.

Offline emo

• Нямам спирка
  • Приятел на всички шофьори и ватмани от ГТ
    • View Profile
Похвално. Радвам се, че Пепи е отново във форума. За времето, в което не пишеш във форума, станахме доста близки :)
Близо 3000 мои снимки от 2007 г. до днес.
https://www.flickr.com/photos/147931689@N02/

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
В предвид , че в Пазарджик има тролейбуси  Шкода 9ТР , които ни интересуват , възможно ли е прехвърляне на темата като отделна и видна а не в общ раздел Други градове - т.е - да бъде при големите градове?

Offline ozzy

• Нямам спирка
    • View Profile
Мисля, че по-лесно ще стане, когато никой не му отговаря на постовете. Той пише глупости, понеже винаги се намира някой, който да му се заяде.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
За такива неща използвайте "Информирай модератор" и напишете какъв е проблема в мнението.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
Аз пък исуам да се съберем на живо и да беседваме с Пейчев. Ама аз почвам да се съмнявам, че е истински :(

Offline Kaiser Kar

• Нямам спирка
  • НЕ! на мърльовците
    • View Profile
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=4081.msg323820#msg323820

Това вече минава всякакви граници!

Offline T_4

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
От кога на администраторите/VIP-овете е разрешено да раздават квалификации на мнения на участници?

Що говориш глупости, нали точно жителите на Надежда ореваха света за 285
и
Изобщо не говоря глупости!!! Много точно съм написал, че хората от Надежда искат А85 по стария маршрут и старото разписание, а не А85+А285. Това разделение си го измислиха СО, за да може хем да кешират А150, хем да спрат протестите. Все ми е едно какво върви в Надежда, нямам път натам, просто отбелязвам каква е ситуацията :angry:
Точно глупости говориш, но явно държиш да останеш в неведение ...

Тези двете са в една и съща тема, разбрахме, че говоря глупости, но не и защо. Дори на на въпросния потребител да не му е харесало мнението ми, има други начини за цивилизовано изразяване на несъгласие. На мен също идеята му от преди време за А88 през Студентски не ми се стори добра, но не съм си позволил да напиша такова нещо.
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline blagun

• Модератор
  • Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Тези двете са в една и съща тема, разбрахме, че говоря глупости, но не и защо.
Като човек, ходещ по заседания на Транспортната комисия в СОС, ще ти обясня с думи прости: това, че жителите на Надежда искали това или онова са наистина глупости. Просто имат силна и креслива организация на БСП, която налива масло в огъня с всякакви предложения. Освен за А85, шоу имаше и за А150. За съжаление СОС и СО също се огъват и резултатът е пълна каша и глупости и от тяхна страна.
По подобна логика може да се пусне подписка за автобус от Надежда примерно до Аерогарата и сигурно ще събере 20-30 хиляди подписа. Тя също ще е "хората от Надежда искат", което не и пречи да е "глупост".

Само за сравнение - далеч по-смислени искания се отсвирват, тъй като зад тях не стоят кресльовци. Така е то, но да не го дискутираме повече в тази тема, а в специализираните...
« Last Edit: 07.04.2013, 00:43:15 by blagun »

Offline T_4

• Защо пиша толкова много?
    • View Profile
Благодаря много за бързия отговор!  8) :rolleyes: Ето това се искаше и в случая съм посочил от къде тръгна идеята за А85/285, а не съм си го измислил аз.
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
В галерията на сайта gtsofia.info може ли да се търси снимка по инвентарен номер и ако не, защо?
------------------------