Аз пък изобщо не говоря за Окръжна и Цариградско, а говоря за целия маршрут от Орлов Мост до спирката на пазара на Борово. И дори и да хвана 76 или 604 трябва да сляза на бул. България, за да ги сменя с 204 (а той си е претъпкан през цялото време до спирката, на която слизам на пазара на Борово), а ако искам да се прехвърля от следващата спирка трябва и в двата случая (независимо дали съм със 76 или 604) да минавам през подлеза, а 204 ОТНОВО ще дойде претъпкан и само ще съм си изгубила времето в прекачване... Така че pepi1997, ако се сещаш някой гениален и досега неразкрит от мен начин за придвижване от спирка Полиграфически комбинат до Борово, ще се радвам, МНОГО ще се радвам да го споделиш....
А за пакетното придвижване като е забранено тогава да пуснат още един автобус по същата линия и готово... колко автобуси има дето се движат по еднакъв маршрут в по-голямата част от линиите си.
А това купуване на модерни автобуси накрая ще ни очисти. Защото те са си направени с "открехващи се" прозорци, т.е. без прозорци, защото се предполага, че при извънредни атмосферни условия, напр. кучи студ или адска жега, би трябвало да се пуска климатик... да, ама не. Нито климатик, нито прозорци. Така че ... тъпчеш се, бориш се за глътка въздух ако случайно между открехващите се прозорци стане някакво течение и накрая се качва някоя контрола и ти обяснява как този модел автобуси нямали климатици....да се смееш ли, да плачеш ли....