Но за сметка на това ти миришеше на нафта, духаше ти, лашкаш се като луд, чакаш половин час и накрая е изсипват 2-3 автобуса...
Сега, ако ми кажеш, че в Дружбенските автобуси ти е било кеф да се возиш... ЕВАЛА!
А въпросната "простотия" с глобите е измислена заради вас - хайде да не ви определям - само мрънкате, недоволни, че били в пакет, а сега пък зажалихте шофьорите, за които се съмнявам да ви дреме.
Е нЕма угодия!
Така, я ми кажи сега ти беше ли при мене като се возех на Икарусите и 0345Г та да обясняваш, че ми миришело на нафта, духало ми и съм се лашкал като луд?! И защо да не ми е харесвало да се возя и в дружбенските автобуси?! Освен Икарусите, които си заминаха през 2004 имаше и 0345Г, на които не виждам какво им има. Естествено, че Конектата и Ситаротата ми харесват много, но ако за да се возя на тях трябва да се тъпча като копърка в консерва съм готов да се октажа от тях.
За чакането половин час го имаше преди, но и сега то не е рядкост. Разликата е там, че докато преди идваха по няколко съчленени автобуса наведнъж и всички се събираха в тях, то сега идват по единично макар и през 2-3 минути и ако са дълги има някакъв шанс да се качиш, но ако са къси е НЕВЪЗМОЖНО. И да ти кажа преди не си спомням случаи да е имало правостоящи чак до Родеото в Дружба, а снощи в поредицата 9018, 9098 и 9082 беше така. Точно в някои къси(за съжаление не си спомян в кои точно), а преди време и в 9076 отзад подът се беше отделил от вертикалната кутия на двигателя и имаше луфт да си вкараш пръстите там. Почти съм 100% сигурен, че това е в резултат на претоварването с висящи по вратите хора. Гледай сега и за това да ни обвиниш нас пътниците, че сме повредили автобусите, защото сме искали да се качим, как не ни е срам. Шофьорите недей да ги намесваш в цялата работа, за положението в момента нямат абсолютно никаква вина и не виждам някой да го е твърдял. Колкото до това, че мрънкаме, сме си напълно в правото и да, по добре недей да ни даваш определения. Много взе да ти е меродавно мнението, ама киснеш само отпред, плътно до шофьора, я иди назад в яката блъсканица да те смачкат малко да видим тогава какви ще ги приказваш.