Не знам за вас, но на мен тези игрички във властта започнаха да ми идват малко в повече. Вече започвам да си мисля, че всичко е една голяма партийна игра, в която взеха участие всички - и ГЕРБ, и БСП, и ДПС и Атака. С тези излизания на депутати от една партия, нерегистрирания на други и т.н. се получава нещо като "чакайте да гласуваме, ама момент да излязат малко от нашите, че да не стане фал. Хайде сега да влязат вашите и заедно с нашите да си гласуваме както си му е реда - за пред хората."
Вече съм и напълно сигурен, че Те крадат заедно. Просто изиграват един театър, да се хвърли народа в заблуда, че едните са против другите, ама видиш ли понеже "не трябва да лъжем избирателите си", няма да се регистрираме и гласуваме. Театър, театър на омразата бих казал. Мисля че точно това е и целта - да се сее омраза, за да се делим на червени и сини, на гербери, комунисти, турци и националисти и т.н! Ако продължаваме да заставаме зад политически фигури, значи просто че се оставаме да ни разделят. ТОВА е целта им!
А границата е ясна. Тя не е между тази или онази партия. Разделителната линия е между нормалните, честни хора и мафията и олигархията - във и извън парламента. За съжаление малко хора го разбират това. А начинът да се промени нещо е не само да не се гласува за нито една от големите партии, управлявали в последните 23 години. Трябва да се промени модела и цялата система. Защото те са направени да работят в момента за тях - мафията и олигарсите. За да се променят обаче пак трябва Те да го гласуват! За да стане това обаче или трябва да се барикадира парламента и никой да не се пуска навън, докато това не се случи или да дойде някой с чиста съвест на власт, който да промени изцяло всичко. И двете неща не виждам как биха могли да се случат. Затова не мисля, че ни чака нищо добро, който и да дойде на власт. Черногледо звучи, но вече наистина започвам да мисля за емиграция! Просто да си работим, да не обръщаме внимание на всичко и да се надяваме, че един ден ще се оправим, не става вече. Всяко нещо си има граници!
п.п. Очаквам да кажете сега, че не съм прав и че говоря глупости. Но това е моето мнение и моето виждане относно политическата ситуация у нас. Бих се зарадвал един ден, ако се окажа в грешка... много бих се зарадвал!