По отношение на тм 10 аз съм най-засегнат, защото го ползвам редовно. И искам да кажа, че досега беше със 7 коли на курс 100 мин, т.е. 14/15 мин. сега е на 15. разликата е пренебрежимо малка. засметка на това ползите са много.
Изказвам благодарност към всички, които допринесоха към цялостната промяна. Лично гледах Сава в едно интервю, вече не помня къде, когато обясняваше за раздуто разписание в някои участъци и липсата на синхрон.
Бих казал, че това е революционна промяна, защото бивш зам кмет обещаваше за оптимизация на празничните разписания, но се получи едно голямо нищо. Аз водих разговори в ЦГМ, на които получих убеждението, че ще се извърши промяна, написах конкретни предложения и след два месеца получих устен отговор, че трасетата са скапани и не може да се намали времето... А сега промяната е факт, за което още веднъж благодаря.
единствените ощетени от ватманите ми се стрваут тези от 8, защото времето в Люлин им е слъсено, но от останалите линии нямат поводи за оплаквания, още повече, че на 3, 4 и 18 им се гарантират големи почивски на всеки курс.