На Мусала е.
заеби тая рила. ефектът от "раздаването за терена" беше че още първия следобед открих нова писта директно през гората и разкъсах главните кръвоносни съдове на палеца и показалеца на лявата ръка. няма нужда да обяснявам колко неприятно е и как ръката ти става тройно по-голяма. иначе беше ОК - хванах последния сняг.
а сега по темата:
по-лесно ми е да казвате каква табела търсите и да ви я покацзвам, отколкто да снимам над 300-те които имам (брех - много са станали ).
единственият тип от който нямам все още са металните трамвайни, които висяха (и все още има няколко бройки) отвън на БГ трамваите.
а модификации и интересни бол, но за тях съм ви говорил и преди, да не во отекчавам. ще напомня само за маршрутните на трамвай Б, проектен 18 по маршрут Гео Милев-Мл. Театър, 12А и 19Р (Хладилник-Дървеница), старите дървени на 3, 6, 7, 12, 16, 18, 19 (от 70-те). принципно знам и откъде да измъкна стара желязна на ТМ2 от 20-те години, но човекът подлежи още на обработка .
иначе интерсни малки са 304, 108 и 150 (с блажна боя - странна са - и двете са с уникален шрифт и на поне 20-ина години), 383, Люлин Експрес, трамвайни работни ДО ГАРА СЕВЕР и КОЛАТА Е ПОВРЕДЕНА.
от тролейните имаше едни боклуци през 99-00-та с много правописни грешки в тях - например на 5-ца пишеше: МЛАДОСТ-РУС.ПАМЕТНИК-На-з НАДЕЖДА. появиха се такива и за 11 и 7-ма линия.
от лепените на 6/7 (първите снимки в темата) имаше такива и за 9-та линия. появиха се след повторното разкриване на ТБ6 и закриването на А6-Т в средата на 90-те. тогава трябваше на ново да се правят табели за 6-ца и дотогавашните двойки (двете страни на табелата) 7/9 и 1/2 се прегрупираха на 6/7, 1/9, 1/2, 9/2 и 7/9. появиха се и няколко лепенки на табели за 4-ка и 5-ца.
а помните ли изцяло жълтите табели на ТБ искър? имаше ограничен брой и за всички надежденски линии, барабар с току-що закрития ТБ10
имам и от жълтите спиркознаци на А211 (ДК3-Овча купел), А306.
ЗА ДЕПО ПЕНКА МИХАЙЛОВА ПО ЖДАНОВ го имам, но само на маршрутна дървена табела
един приятел има също на 104, както и интересни трамвайни.
иначе проявавам мераци за размяна за всякакви маршрутни табели и за малки на А112, А81 (в република), А 6-Т, ТБ12, ТМ4 - който търси нещо да "свирка", който предлага също
тиристор - на 32 няма табели, т.к. го закриха скоро след преминаването му в Земляне и по тази причина са печатани съвсем малко такива, отдавна бастисани.
колко ядове съм брал на времето заради тези табели. още не мога да преживея как около 97-ма наште ми взеха голяма част от тях и накараха баб ми да ги върне по депата/гаражите. а там имаше много ценни - сегашните ми едвам ги спасих (по-точно тайно скрил при приятели и дядо ми) от тази чистка