Author Topic: Забавно  (Read 319191 times)

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Re: Забавно
« Reply #560 on: 01.07.2010, 22:45:05 »
Аз също не мисля, че при положението на държавата и региона като цяло премиерът трябва да ходи специално до някъде си за да открие бензиностанция, но все пак това е Бойко, свикнали сме

Offline tm0

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #561 on: 03.07.2010, 05:18:38 »
Освен типичния сериозен вид личи и натрупана умора, както и годините вече оставят отпечатъци. Надявам се да си даде почивка през август и наесен да ни зарадва с по-висока минимална работна заплата и други икономически плюсове.  :clap:
------------------------

Offline Tony

• Защо пиша толкова много?
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Форум за градски Транспорт Варна
« Reply #562 on: 10.07.2010, 23:03:08 »

RIP 8155 (1992-2019), 8157 (1990-2019)

Offline 701

• View Profile
« Reply #563 on: 10.07.2010, 23:10:43 »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3116451  :D
Еми да, те бабичките си нямат друга, освен да се карат и възмущават от "невъзпитаните" младежи, а както е видно и се бият. После за какво да й отстъпиш мястото като бие наред :D
lo chupen todos a los que no les guste 701

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #564 on: 10.07.2010, 23:32:17 »
Ако мястото е било отбелязано, и на девойката не и прави чест. Иначе и аз не съм на правилото, че по презумция трябв да ставяш на всяка гнусна и нахална пенсия!

Offline aleman

• Приятел на ГТ
  • Фен на Т8М-900(М) и Т8М-300
    • View Profile
    • Email
« Reply #565 on: 10.07.2010, 23:50:24 »
Хаха, спомням си, че един приятел ми е разказвал, как отдавна, като бил малък (5-6г.) пътувал с майка си в петицата от княжево той седял, майка му зад него. Като се напълнил трамваят, дошла една бабичка с торби и най нахално и грубо буквално избутала малкото момче на земята. После майка му изхвърлила торбите на бабето през прозореца, спрели трамвая мужду спирките, за да си събере торбите, ама ватманката затворила и тръгнала и оставила бабата в нищото посредата между две големи спирки.
ТМ 1 Обеля-2-Ломско-Н-з Надежда-Ц. гара-Лъвов мост-Св. Неделя-Витошка-Ив. Вазов

ТМ 7 Борово-НДК-Витошка-Св. Неделя-Лъвов мост-Ц.гара-Струга

Offline сТУдент

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • http://www.hmsu.org
« Reply #566 on: 11.07.2010, 14:58:11 »
Както повечето предполагам знаят, живея в Орландовци. Това е редовна практика, качва се някоя пенсия веднага ме фиксира, доближава се "А, ама момченце ще станеш ли". Е, извинявайте 1во че винаги ставам КАТО ПРЕЦЕНЯ, и освен това средностатистическата пенсия едва ли знае че въпреки 22те си години имам 4 операции на единия крак?
ЗА ПО ДОБЪР ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Offline pepi1997

• Нямам спирка
  • 9060
    • View Profile
    • Email
« Reply #567 on: 11.07.2010, 22:37:54 »
Това е редовна практика, качва се някоя пенсия веднага ме фиксира, доближава се "А, ама момченце ще станеш ли". Е, извинявайте 1во че винаги ставам КАТО ПРЕЦЕНЯ
Правилно!
Аз даже ги дразня като леко се надигам, за да се наместя на седалката :D.
Ако видя, че е някой старец, който едвам да ходи, естествено - отстъпвам.Но да ме затискат едва ли не на седалката - НИКОГА.

Веднъж в Борово - автобуса полупразен, а една бабичка - "стани, за да сéднем".Първоначално аз я изгледах странно, после - "Добре де, я гледай колко празни седалки има..." - "Не, не, я искам тука", не знам, ама започнахме да се заяждаме, накрая ми омръзна и я нахраних...

Един шофьор ми разказваше, че една сутрин се возил в тм19 и трамвая празен, на първата седалка имало един младеж...
По едно време се качва един дядка и започва да ръчка младежа, та да става."Добре де, целия трамвай празен, а ти точно мене реши да ръчкаш".Дядката - "Седни някъде другаде, на тая седалка всяка сутрин седя... :D"

Голямо нахалство.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #568 on: 11.07.2010, 22:38:57 »
Ти кога ще се научиш как да говориш на по-възрастни хора от теб?

Offline KRAKOMOBILA

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #569 on: 13.07.2010, 14:17:02 »
Какво интересно лично съобщение получих от някакъв потребител.  :D
kak da podkam nqkoi avtobus
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline difian

• Moderator
  • Нямам спирка
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Любителска страница на Софийското метро във Facebook!
    • Email
« Reply #570 on: 13.07.2010, 14:20:54 »
Този и в раздела за игрите беше писал, но не му се разбираше, и му изтрих глупостите.

Offline Knoxville

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #571 on: 13.07.2010, 14:48:20 »
Това е крадецът от Бургас  :D

Offline T_4

• View Profile
« Reply #572 on: 15.07.2010, 15:53:08 »
Из официалния форум - да се смееш ли, да плачеш ли  :rolleyes:
Аз съм студент и живея в Студентски град. Да оставим на страна, че много от учащите са от по-ниска класа от мен, това е нищо. Но и общежитието не е това което очаквах - очаквах красива, светла стая с по-добро отопление, както и по-обширна баня. Очаквах в банята поне да има окачен таван и някои други глезотиики, защото все пак трябва да се живее като хората, а аз не съм кой да е - свикнал съм на лукс. Както и да е не това е целта на темата. Не ми хареса, че в градския транспорт искат да им плащам. Аз си имам кола, обаче в гонките често я удрям по дупките и все е на ремонти. Та в транспорта наглите контрольори искат глобички, а аз им вдигам неописуеми скандали. Картите дори за студенти са твърде скъпи. Все пак автобусите по 94 и 280 не са супер нови и луксозни, както СКГТ искат да повярваме, а раздрънкани каруци. В родното ми място градски транспорт не използвам и не съм свикнал да ме таксуват за придвижване
:D ;D
Не на безсмислените линии като ТМ23!
За оптимизация на разписанията:
http://forum.gtsofia.info/index.php?topic=428.msg100091775#msg100091775

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #573 on: 15.07.2010, 16:56:07 »
Това е от поредния,долен,мръсен,мирилизв,кирлив,ш*б*н,хомосексуален,противен,бавен, СЕЛТАК
ПС: Без никакво извинение.

Offline Dragon

• Administrator
  • Нямам спирка
  • Администраторът бонбони не пие!
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 202143037
    • View Profile
    • http://gtsofia.info/
    • Email
« Reply #574 on: 15.07.2010, 17:35:25 »
Това може и да е шега. Дори по-скоро смятам, че някой е решил да си направи гавра.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline vesko76

• Нямам спирка
  • Van Hool & Citaro G - fan
    • View Profile
« Reply #575 on: 15.07.2010, 19:24:54 »
Хаха, дори напористите провинциалисти ака с.е.л.я.н.и. не са толкова тъпи, че да изръсят такива глупости. А ако наистина е такъв - много жалко за него  ;D ;D ;D

Offline сТУдент

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • http://www.hmsu.org
« Reply #576 on: 15.07.2010, 19:51:28 »
нЕмам думи.... като не го кефи градския да си кара колата, или да си хваща такси.
ЗА ПО ДОБЪР ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Offline Stahlgewitter

• Наистина съм луд
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
« Reply #577 on: 16.07.2010, 20:38:20 »
Хаха, дори напористите провинциалисти ака с.е.л.я.н.и. не са толкова тъпи, че да изръсят такива глупости. А ако наистина е такъв - много жалко за него  ;D ;D ;D
Не си се сблъсквал?Повярвай ми има...много.
Любим пример ми е момиче от пловдив,следващо география в СУ,респективно е влязло с изпит по география ,което при запознаване с друг колега го попита от къде е.След като той и отговори,че е от Добрич,т яму заяви,че там не е била,но е била в Монтана,което било много близо и там било гадно...
Друг пример,колежка,идва на работа с розови джапанки за баня с цветенце(при положение че сме с униформи -черрвена фланелка,черен панталон) и заявява че кракат аи имат специфичната нужда да дишат...
Абе изобщо примери бол за сбъркан народ..........................................

Offline T1000

• Ferrari S.p.A.
    • View Profile
    • www.diecast-utopia.com
« Reply #578 on: 18.07.2010, 07:47:02 »
нЕмам думи.... като не го кефи градския да си кара колата, или да си хваща такси.

Не може да си кара колата човека. Нали все е по ремонти заради гонките  :D
I'll be back®

Offline 701

• View Profile
« Reply #579 on: 19.07.2010, 09:43:07 »
Из официалния форум:
Събота и неделя ТМ 1 се движи на 12-18 мин.А 150 се движи на 20-60 мин.Ако Юнион Ивкони нямат възможност,то Земляне да пуснат свободните им едновагонни мотриси по 1 ТМ.Трябва нещо да се направи по въпроса!
lo chupen todos a los que no les guste 701